Ame90
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny pomóżcie bo zwariuje... Dzisiaj zrobiłam test... Oczywiście się rozpłakałam bo wyszła tylko jedna kreska, ale po czasie wyszła druga czy to może być ciąża czy raczej się nie nastawiać
Też tak myśle [emoji3526]Test jest nieważny. Ta kreska jest w złym miejscu. Powtórz innym testem.
Dziewczyny pomóżcie bo zwariuje... Dzisiaj zrobiłam test... Oczywiście się rozpłakałam bo wyszła tylko jedna kreska, ale po czasie wyszła druga czy to może być ciąża czy raczej się nie nastawiać
Mogę również dołączyć na prywatny?Ja już wysłałam prośbę do admina o dodanie Cię. Czekam na odpowiedź zwrotną i dostaniesz link!
Fertilman plusHej, czy w przypadku długich starań Wasi faceci biorą jakieś witaminki na zwiększenie jakości plemników. Jeśli tak, to jakie polecacie?
Dzięki,Fertilman plus
Lekarz zalecil wersja dla mężczyzn, poszukałam i kupiłam też dla siebieDzięki,
Ps lekarz polecił czy sami sobie dobraliscie ?