reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej wszystkim,

Po trudnej, lecz zakończonej sukcesem walce o dziecko ( dzięki ICSI) zostało mi parę leków i suplementów😊 Są to:

Orgametril 5 mg (Lynestrenolum)- opakowanie niepełne, 26 tab ( DW 08/2023)

MRM DHEA Mikronizowany 50 mg- opakowanie niepełne- 43 kapsułki, ( DW 12/2021)

Kontakt: dommie@o2.pl

Pozdrawiam wszystkie Staraczki i powodzenia 😙

Dominika

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie :)
ja mam 35 lat i od 2 lat staram sie z mężem o 2 dziecko... pierwszy syn bez problemu w 1 cyklu w wieku 30 lat. Teraz mąz zrobił badanie nasienia i jest zle :( morfologia 2%, brak ruchu 85 %. moj ginekolog zalecil brac Profertil przez 3 mc i potem zas badanie nasienia, jak sie ie poprawi idziemy do kliniki leczenia nieplodnosci po porade, pomoc... jestem załamana :(

Hej wszystkim,

Po trudnej, lecz zakończonej sukcesem walce o dziecko ( dzięki ICSI) zostało mi parę leków i suplementów😊 Są to:

Orgametril 5 mg (Lynestrenolum)- opakowanie niepełne, 26 tab ( DW 08/2023)

MRM DHEA Mikronizowany 50 mg- opakowanie niepełne- 43 kapsułki, ( DW 12/2021)

Kontakt: dommie@o2.pl

Pozdrawiam wszystkie Staraczki i powodzenia 😙

Dominika

Witajcie, mam takie pytanie dotyczące testera na ślinę. Może tutaj któraś z was go używa. Jestem aktualnie w 10dpo (24dc) i widzę masę paproci. Cykle mam zazwyczaj 28-29 dni. Czy to normalne tyle czasu przed okresem widzieć paprocie?

Hej w zajściu w ciąże miałaś mleczny biały galaretkowato śluz?
Pytam ponieważ mam 7dni do miesiaczki a taki mam, choć już się zdolowalam, ze przyjdzie @
Z tym śluzem to różnie bywa, niektóre dziewczyny jak się uda mają więcej śluzu inne mają odwrotnie, totalna susze. Ja w udanym cyklu miałam suszę(zawsze dzień lub dwa przed @ już zaczynał się śluz pojawiać), chyba dopiero od 10/12tc zaczął mi się gęsty śluz, mam go do teraz, więcej zawsze w terminie owu i tak jakby wypadała @

9B669D1A-890F-4B97-866F-96F415ECF21C.jpeg

Czekamy 👍☀️

Hej Dziewczyny,

Potrzebuję porady w sprawie ovitrelle. Dziś na wizycie pęcherzyk miał 20.5 mm, jestem w 13 dc. Z początku mój lekarz dał znać że owulacja będzie dzisiaj, jednak końcowo przepisał ovitrelle na dziś do wzięcia o 19 dla upewnienia się że owulacja nastąpi. Zapomniałam się zapytać co jeśli owulacja nastąpi wcześniej. Od jakiejś godziny czuję intensywny ból w okolicy jajnika. Tak dla upewnienia się: czy podanie zastrzyku po owulacji ma jakieś znaczenie? Zapomniałam zapytać o taką ewentualność. Czy jeśli dziś to po prostu ból okołoow, i owulacja nastąpi np. jutro rano to zastrzyk da rade wspomóc jeszcze pęcherzyk?

reklama
Do góry