Qwertyy77
Fanka BB :)
Ja identycznie..Ja staram się od 2018 od listopada dokładnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja identycznie..Ja staram się od 2018 od listopada dokładnie
Ale żeś wykombinowała! [emoji172]Fajterki pełne nadzieji
Dziewczyny ja zielone światło żeby w ogóle.zaczac intensywnie się starać dostałam początkiem. 2019 roku. Ale chciałam się starać już od polowy 2018. Tylko że moje problemy z krwawieniami to całkowicie wykluczały .... Ja już nie licze tych lekarzy, wizyt, nieudanych cykli..... :/Ja identycznie..
Dobra, spisałam z ostatnich kilku dni jak wątek ożył.
@Qwertyy77
@KiedyPytam
@Anna 1988
@HappyBabyMama
@Vici32
@Daraa_94
@netka_lp
@agula301
@Carry88
@Magd.a
@Maxi89
@margaretka89
@Mooni89
@Wesoła_Aga
@Magdusia88
@MagMagMag
i nasza Mrufka of kors tylko nie wiem jak się robi tą erke przy Twoim nicku [emoji1787]
Jakiś pomysł na nazwę??
I kto będzie drugim moderatorem???
Przypadek jeden na milion - uduszenie pępowiną dziecko w 100% zdrowe
Później poród synka, połóg bez dziecka i zatrzymywanie laktacji - każdy z etapów tylko potęgował tragedie.
No to mamy takie typy na nazwę grupy póki co:
Przyszle Mamy
Jeszcze będzie pieknie
Staraczki, które dadzą rade
Nadziejki
Jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły to kaman
Co do nazwy to fajne wg mnie fajterki, jeszcze będzie pięknie albo te fajterki pełne nadzieiFajterki pełne nadzieji
Oby teraz w klinice lekarz znalazł przyczynę i sposób na te krwawienia. Żebyś w końcu miała dłuższą fazę lutealna to będzie jak nowa nadziejaDziewczyny ja zielone światło żeby w ogóle.zaczac intensywnie się starać dostałam początkiem. 2019 roku. Ale chciałam się starać już od polowy 2018. Tylko że moje problemy z krwawieniami to całkowicie wykluczały .... Ja już nie licze tych lekarzy, wizyt, nieudanych cykli..... :/
Ejjjj ja sie już cieszę na to forum. Dajcie jakoś.znac że ono już jest jakbym nie ogarnęła dobranocDzięki za uwzględnienie
Jeju jak mi przykro, to straszne co piszesz. Jesteś mega dzielna. Nie wiem czy bym się podniosła z takiej tragedii..
Co do nazwy to fajne wg mnie fajterki, jeszcze będzie pięknie albo te fajterki pełne nadziei
Ja też pamiętamCześć dziewczyny. Wątpię że mnie pamiętacie, ale ja praktycznie każda z Was tak. Dopiero dziś odkryłam ten wątek i mega się ucieszyłam widząc tyle znajomych nicków takze chyba sobie z Wami tu przycupne ;d
Jest tu tak spokojnie i miło ja też z prywatnego wątku ogórkowych staraczek, ale tam już same mamuski albo dziewczyny w ciąży co mnie oczywiście bardzo cieszy ale wiadomo, tematy już odbiegają zabardzo