reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dobra, spisałam z ostatnich kilku dni jak wątek ożył.

@Qwertyy77
@KiedyPytam
@Anna 1988
@HappyBabyMama
@Vici32
@Daraa_94
@netka_lp
@agula301
@Carry88
@Magd.a
@Maxi89
@margaretka89
@Mooni89
@Wesoła_Aga
@Magdusia88
@MagMagMag
i nasza Mrufka of kors tylko nie wiem jak się robi tą erke przy Twoim nicku [emoji1787]

Jakiś pomysł na nazwę??

I kto będzie drugim moderatorem???

Dzięki za uwzględnienie 😅

Przypadek jeden na milion - uduszenie pępowiną :( dziecko w 100% zdrowe
Później poród synka, połóg bez dziecka i zatrzymywanie laktacji - każdy z etapów tylko potęgował tragedie.

Jeju jak mi przykro, to straszne co piszesz. Jesteś mega dzielna. Nie wiem czy bym się podniosła z takiej tragedii..

No to mamy takie typy na nazwę grupy póki co:
Przyszle Mamy
Jeszcze będzie pieknie
Staraczki, które dadzą rade
Nadziejki

Jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły to kaman :)
Fajterki pełne nadzieji
Co do nazwy to fajne wg mnie fajterki, jeszcze będzie pięknie albo te fajterki pełne nadziei 😊

Dziewczyny ja zielone światło żeby w ogóle.zaczac intensywnie się starać dostałam początkiem. 2019 roku. Ale chciałam się starać już od polowy 2018. Tylko że moje problemy z krwawieniami to całkowicie wykluczały .... Ja już nie licze tych lekarzy, wizyt, nieudanych cykli..... :/
Oby teraz w klinice lekarz znalazł przyczynę i sposób na te krwawienia. Żebyś w końcu miała dłuższą fazę lutealna to będzie jak nowa nadzieja

Dzięki za uwzględnienie 😅

Jeju jak mi przykro, to straszne co piszesz. Jesteś mega dzielna. Nie wiem czy bym się podniosła z takiej tragedii..

Co do nazwy to fajne wg mnie fajterki, jeszcze będzie pięknie albo te fajterki pełne nadziei 😊
Ejjjj ja sie już cieszę na to forum. Dajcie jakoś.znac że ono już jest jakbym nie ogarnęła 😁🤦 dobranoc :)

Cześć dziewczyny. Wątpię że mnie pamiętacie, ale ja praktycznie każda z Was tak. Dopiero dziś odkryłam ten wątek i mega się ucieszyłam widząc tyle znajomych nicków :) takze chyba sobie z Wami tu przycupne ;d
Jest tu tak spokojnie i miło :) ja też z prywatnego wątku ogórkowych staraczek, ale tam już same mamuski albo dziewczyny w ciąży co mnie oczywiście bardzo cieszy ale wiadomo, tematy już odbiegają zabardzo :)
Ja też pamiętam 🙂

reklama
Do góry