reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
@HappyBabyMama super, że masz już bąbelka :) Ale my tu nie dyskryminujemy nikogo, wszystkie walczymy, wszystkie jesteśmy mniej więcej w jednym wieku i będziemy się wspierać.

@Mooni89 ma dwóch chłopaków i walczą o 3.
Każda z nas tutaj jest mile widziana i będzie super grupa :D :*
Bardzo się cieszę bo nie ukrywam ze potzreba mi czasem wsparcia kogoś kto rozumie problem zamiar mówić - daj spokoj masz jedno dziecko odpuść Co się tak przejmujesz ze nie możesz zajść. No pewnie na odpuszczenie tez w końcu przyjdzie czas ale czemu nie walczyć o marzenia?

Pocieszające ;d A jak to jest z tą drożnością? Czy po badaniu wiadomo czy te jajowody były drożne czy nie? Może głupie pytanie ale nie mam pojęcia jak to działa [emoji2368]
Od razu po badaniu mi lekarz powiedział że są drożne. Powiem ci że mnie wcale nie bolalo nawet nie wiedziałam kiedy już było po badaniu. Przed badaniem kazali mi wziąć mocna no spe i pyralginę. Wzielam dwie pyralginy dla pewności [emoji23] i nic nie poczułam więc może działa. Ja nie pisze zbyt często ale czytam na bieżąco i pamiętam cię z poprzednich wpisów [emoji3526]

Bardzo się cieszę bo nie ukrywam ze potzreba mi czasem wsparcia kogoś kto rozumie problem zamiar mówić - daj spokoj masz jedno dziecko odpuść Co się tak przejmujesz ze nie możesz zajść. No pewnie na odpuszczenie tez w końcu przyjdzie czas ale czemu nie walczyć o marzenia?
Rozumiem cię :( ja marzyłam o dwójce. A tu
... Marzę o jednym i obawiam się że ledwo z tym jednym się zmieszczę w 8 lat :(

reklama
Do góry