reklama
Carry88
Moderator
@HappyBabyMama super, że masz już bąbelka Ale my tu nie dyskryminujemy nikogo, wszystkie walczymy, wszystkie jesteśmy mniej więcej w jednym wieku i będziemy się wspierać.
@Mooni89 ma dwóch chłopaków i walczą o 3.
Każda z nas tutaj jest mile widziana i będzie super grupa :*
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Bardzo się cieszę bo nie ukrywam ze potzreba mi czasem wsparcia kogoś kto rozumie problem zamiar mówić - daj spokoj masz jedno dziecko odpuść Co się tak przejmujesz ze nie możesz zajść. No pewnie na odpuszczenie tez w końcu przyjdzie czas ale czemu nie walczyć o marzenia?@HappyBabyMama super, że masz już bąbelka Ale my tu nie dyskryminujemy nikogo, wszystkie walczymy, wszystkie jesteśmy mniej więcej w jednym wieku i będziemy się wspierać.
pannadziewanna
Od razu po badaniu mi lekarz powiedział że są drożne. Powiem ci że mnie wcale nie bolalo nawet nie wiedziałam kiedy już było po badaniu. Przed badaniem kazali mi wziąć mocna no spe i pyralginę. Wzielam dwie pyralginy dla pewności [emoji23] i nic nie poczułam więc może działa. Ja nie pisze zbyt często ale czytam na bieżąco i pamiętam cię z poprzednich wpisów [emoji3526]Pocieszające ;d A jak to jest z tą drożnością? Czy po badaniu wiadomo czy te jajowody były drożne czy nie? Może głupie pytanie ale nie mam pojęcia jak to działa [emoji2368]
KiedyPytam
Rozumiem cię ja marzyłam o dwójce. A tuBardzo się cieszę bo nie ukrywam ze potzreba mi czasem wsparcia kogoś kto rozumie problem zamiar mówić - daj spokoj masz jedno dziecko odpuść Co się tak przejmujesz ze nie możesz zajść. No pewnie na odpuszczenie tez w końcu przyjdzie czas ale czemu nie walczyć o marzenia?
... Marzę o jednym i obawiam się że ledwo z tym jednym się zmieszczę w 8 lat
pannadziewanna
A czy mnie też uwzglednicie w tym nowym wątku? [emoji120]
Carry88
Moderator
Rozumiem cię ja marzyłam o dwójce. A tu
... Marzę o jednym i obawiam się że ledwo z tym jednym się zmieszczę w 8 lat
Ja marzę o bliźniakach albo rok po roku ze względu na wiek,ale narazie to aby jedno tylko było.
HappyBabyMama
Ja zawsze chciałam bliźniaki
Daraa_94
Ja też [emoji16]ale z biegiem czasu to żeby jedno chociaż się udało.... Ale jako jedynaczka zawsze marzyłam /marzę o trójce
reklama
Carry88
Moderator
Mój mąż mówi uważaj o czym marzysz, bo jak ustrzelę to 3 będą.. No i super
Mężczyźni