reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ktoś pisał żeby nie używać słowa staraczek, a moim zdaniem przyszłe mamy to jakbyśmy były już w ciąży??
Więc może zostawmy dwie propozycje, jeszcze będzie pięknie i nadziejki??
Mi obie opcje odpowiadają. I zdecydowanie są to dwie najlepsze. :) niech się wypowie reszta, może właśnie między tymi dwoma opcjami, Nadziejki i jeszcze będzie pieknie :) i zobaczymy jutro :)

reklama
Dziewczyny niech to będzie cokolwiek. Ale bez roku. Nie piszmi roku, bo jak czas pokazał byłyśmy niektóre na 2019, 2020 i niestety ale przypuszczam że któreś z nas.... A na pewno ja :D zostaną do 2021. A potem głupio to wygląda. ... :p
Racja..
Ok
Fajterki
Nadziejki
Jeszce będzie piekniej

Najpozniej jutro każda pisze która opcje Wy iera, zliczymy głosy i będzie wiadomo :D
Ja się z tym prześpię 😂
Dobrej nocki Fajterki 😁
(spodobało mi się to określenie :d)

Też myślałam o tym żeby każda przypomniała coś o sobie :)
Ja jestem za jeszcze będzie pięknie jakby tu było jakieś głosowanie czy coś :D
Jestem też za tym, zeby na początku nowego forum każda napisała w skrócie co jej jest ile ma lat i ile się stara bo większość znamy ale nie wszystkie....
Zgadzam się że bez roku :)
Dziewczyny niech to będzie cokolwiek. Ale bez roku. Nie piszmi roku, bo jak czas pokazał byłyśmy niektóre na 2019, 2020 i niestety ale przypuszczam że któreś z nas.... A na pewno ja :D zostaną do 2021. A potem głupio to wygląda. ... :p
Dodamy Cię do wątku prywatnego.
Zerkam tu do Was od czasu do czasu, ale widzę, że rozkręciłyście wątek na nowo ;) spróbuję trochę nadrobić i nadal Was odwiedzać, choć z nieco mniejszą częstotliwością. Jakoś się przyzwyczaiłam, lubię wiedzieć, co u Was ;)

W ogóle to aż z wrażenia ten post napisałam nie na tym wątku, co chciałam ;)

reklama
Do góry