KiedyPytam
Fanka BB :)
@aga.i.nieszka tą kobitkę też trzeba dodaćA czy mnie też uwzglednicie w tym nowym wątku? [emoji120]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@aga.i.nieszka tą kobitkę też trzeba dodaćA czy mnie też uwzglednicie w tym nowym wątku? [emoji120]
A czy mnie też uwzglednicie w tym nowym wątku? [emoji120]
No jasne że ja też chcę ! A powiem Ci że ja już sama nie wiem jak ta r dodałamDobra, spisałam z ostatnich kilku dni jak wątek ożył.
@Qwertyy77
@KiedyPytam
@Anna 1988
@HappyBabyMama
@Vici32
@Daraa_94
@netka_lp
@agula301
@Carry88
@Magd.a
@Maxi89
@margaretka89
@Mooni89
@Wesoła_Aga
@Magdusia88
@MagMagMag
i nasza Mrufka of kors tylko nie wiem jak się robi tą erke przy Twoim nicku [emoji1787]
Jakiś pomysł na nazwę??
I kto będzie drugim moderatorem???
No jasne że ja też chcę ! A powiem Ci że ja już sama nie wiem jak ta r dodałam [emoji85][emoji85][emoji87]
@Mrufka[emoji2400][emoji2400][emoji2400]
Bardzo się cieszę bo nie ukrywam ze potzreba mi czasem wsparcia kogoś kto rozumie problem zamiar mówić - daj spokoj masz jedno dziecko odpuść Co się tak przejmujesz ze nie możesz zajść. No pewnie na odpuszczenie tez w końcu przyjdzie czas ale czemu nie walczyć o marzenia?
A czy mnie też uwzglednicie w tym nowym wątku? [emoji120]
No jasne że ja też chcę ! A powiem Ci że ja już sama nie wiem jak ta r dodałam [emoji85][emoji85][emoji87]
@Mrufka[emoji2400][emoji2400][emoji2400]
O jesteś [emoji1787] znajdę na kompie ten symbol [emoji1787]
Jesteśmy w dokładnie takiej samej sytuacjiDziewczyny tylko ja od razu przypominam
Ze ja mam dziecko jedno wiec jesLi mnie nie chcecie na zamkniętym To spoko! Rozumiem. Bo ja mam „niepłodność wtórną”. Czyli jestem taką staraczką z odzysku No i za mną ciąża pozamaciczna i jeden jajowod stracony...
Dzięki że o mnie pamiętałaś [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Dobra, spisałam z ostatnich kilku dni jak wątek ożył.
@Qwertyy77
@KiedyPytam
@Anna 1988
@HappyBabyMama
@Vici32
@Daraa_94
@netka_lp
@agula301
@Carry88
@Magd.a
@Maxi89
@margaretka89
@Mooni89
@Wesoła_Aga
@Magdusia88
@MagMagMag
i nasza Mrufka of kors tylko nie wiem jak się robi tą erke przy Twoim nicku [emoji1787]
Jakiś pomysł na nazwę??
I kto będzie drugim moderatorem???
Pfff jesli chcesz drugie dziecko to nikomu nic do tego, starasz się tak samo jak my [emoji4]Ale czasem były dziewcyzny zdania ze jak ktoś ma już dziecko to nie zrozumie tych co nie maja żadnego. Z czym się nie zgodzę. Ja mam dziecko a świruje za drugim to dopiero wyobrażam sobie co by się działo jakby to bylamwalka o pierwsze dziecko. Ja napewno bym Wyladowala W kaftanie w domu bez klamek Wiec was dziewczyny podziwiam
I trzymam za was mocno kciuki tak z całego serducha wam kibicuje. I sobie tez. Ja zawsze miałam Świra na punkcie dzieci Nigdy bYm Nie przypuszczała ze skończę z jednym. A teraz codziennie Dziekuje za tego mojego jedynaczka bo wiem
Jakie to szczęście i skarb.
Nawet lekarze mówią, że to bardzo rzadkie przypadki...Bo jej nie opowiadam za często - może raz pisałam. Nie chce wzbudzać niepokoju u przyszłych mam, bo moja sytuacja to jedna na milion i nikomu się już nie przytrafi - TAK SOBIE ŻYCZĘ!!!
Hehe popieram! [emoji123][emoji123][emoji123]Fajterki pełne nadzieji