Maxi89
Fanka BB :)
No dobra to wpisz tam mnie.Maxi idziesz na moderatora??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dobra to wpisz tam mnie.Maxi idziesz na moderatora??
O Boże. Serio nawet nie wiem co napisać bo łzy cisną się do oczy. Ale jesteś silna ze to wytrwalas. Nasza fajterka.Przypadek jeden na milion - uduszenie pępowiną dziecko w 100% zdrowe
Później poród synka, połóg bez dziecka i zatrzymywanie laktacji - każdy z etapów tylko potęgował tragedie.
Ale czasem były dziewcyzny zdania ze jak ktoś ma już dziecko to nie zrozumie tych co nie maja żadnego. Z czym się nie zgodzę. Ja mam dziecko a świruje za drugim to dopiero wyobrażam sobie co by się działo jakby to bylamwalka o pierwsze dziecko. Ja napewno bym Wyladowala W kaftanie w domu bez klamek Wiec was dziewczyny podziwiam
I trzymam za was mocno kciuki tak z całego serducha wam kibicuje. I sobie tez. Ja zawsze miałam Świra na punkcie dzieci Nigdy bYm Nie przypuszczała ze skończę z jednym. A teraz codziennie Dziekuje za tego mojego jedynaczka bo wiem
Jakie to szczęście i skarb.
O Boże. Serio nawet nie wiem co napisać bo łzy cisną się do oczy. Ale jesteś silna ze to wytrwalas. Nasza fajterka.
Az ciężko ulepić jakieś sensowne zdanie..Przypadek jeden na milion - uduszenie pępowiną dziecko w 100% zdrowe
Później poród synka, połóg bez dziecka i zatrzymywanie laktacji - każdy z etapów tylko potęgował tragedie.
No wlasnie.... Co za głupoty..... Wszystkie jesteśmy weteranki. Dobra.... Nie będę już używać tego sformułowaniaCo Ty opowiadasz?!?! Jak nie chcemy? Starasz się? Starasz - no więc o co chodzi!!!
Niestety tak właśnie było. Dlatego tu z Agnieszką ostatnio pisałam, że dla mnie zajście w ciąże to będzie ogromny krok milowy i ogromne szczęście, ale oddychać zacznę jak przytulę żywe, zdrowe dziecko.O Boże. Serio nawet nie wiem co napisać bo łzy cisną się do oczy. Ale jesteś silna ze to wytrwalas. Nasza fajterka.
No to mamy takie typy na nazwę grupy póki co:
Przyszle Mamy
Jeszcze będzie pieknie
Staraczki, które dadzą rade
Nadziejki
Jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły to kaman
Ktoś pisał żeby nie używać słowa staraczek, a moim zdaniem przyszłe mamy to jakbyśmy były już w ciąży??
Więc może zostawmy dwie propozycje, jeszcze będzie pięknie i nadziejki??