Carry88
Moderator
Właśnie tak myślałam że musi być jeszcze jedna dziewczyna wobec tego
Masz rację, jeszcze będzie pięknie!
A ona nie miała nicku megana89? Była chyba chwilę na 2 staraczkach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie tak myślałam że musi być jeszcze jedna dziewczyna wobec tego
Masz rację, jeszcze będzie pięknie!
Miałam usg w 16dc i miałam w jednym jajeczko11mm a w drugim 7mm to trochę mało jak na ten dzień cyklu. Lekarz zlecił histeroskopie i później może coś na stymulację jajek [emoji848]Też myślałam że zajdę w ciążę w dniu swoich urodzin w sierpniu [emoji2356]
Miałam usg w 16dc i miałam w jednym jajeczko11mm a w drugim 7mm to trochę mało jak na ten dzień cyklu. Lekarz zlecił histeroskopie i później może coś na stymulację jajek [emoji848]
Wiem, ze to głupie ale jak dostanę @ to sprawdzam kiedy byłby poród i już w urodziny męża, mojego ojca [emoji23] a teraz jakbym nie dostała to miałabym prezent na drugą rocznicę ślubu @09.10 a rocznica 13.10Mi wychodzi kolejny okres na 10.10 to moje urodziny więc najlepszy prezent jakby nie przyszedł. Mój mąż się dowiedział o ciąży w swoje urodziny specjalnie czekałam [emoji2356][emoji12]
Oby i u mnie tak byłoJa po histero zaszłam od razu, sam zabieg też nic strasznego [emoji6]
Daj znać po wizycie. Trzymam kciuki abys w końcu trafiła na dobrego lekarza, który pomoże [emoji110][emoji110] Ja na ślepo poszłam do nowej lekarki w imid i jestem bardzo zadowolona, sto razy bardziej niż z lekarza do którego chodziłam prywatnie...Ja w lipcu byłam na pierwszej wizycie w klinice Invimed. Lekarza wybrałam w ciemno. Zlecil kupę badań. Najważniejsza drożność. Zrobiłam ją dopiero w miniony wtorek jakimś cudem bo od dwóch cykli znowu jazda, kończy mi się okres i za trzy dni zaczynam krwawić lekko i tak do następnego okresu. Dla mnie już chyba nie ma ratunku. Jajowody drożne, ale co dalej.... Nie wiem. W czwartek mam wizytę w klinice.
A co się stało, że doszło do poronienia jeśli można wiedzieć..Ja tez tutaj wracam, znowu...
Na ten cykl nie liczę, ponieważ 2 tygodnie temu poroniłam, więc pewnie ten cykl bezowulacyjny. Mimo , że powinniśmy po poronieniu odczekać to i tak były starania, aczkolwiek czekam na okres za 2 tygodnie i wtedy będą prawdziwe starania.
Właśnie minął mi rok starań... A w zasadzie 8 cykli w tym 4 zakończone ciąża i poronieniem. Nie przypuszczałam, że akurat mnie to spotka.
Najpierw wyszedł mi podwyższony antykoagulant tocznia, byłam u lekarza podejrzewa zespół antyfosfolipidowy, jednak kazał powtórzyć wyniki. Dopiero czekam na wizytę na której się dowiem czy to mam czy nie.A co się stało, że doszło do poronienia jeśli można wiedzieć..