KiedyPytam
Fanka BB :)
Fannie by było. Spodobało mi się to że tu tak kameralnie i spokojniej niż na staraczkach IICiekawe czy dałoby się ten wątek zrobić prywatny [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fannie by było. Spodobało mi się to że tu tak kameralnie i spokojniej niż na staraczkach IICiekawe czy dałoby się ten wątek zrobić prywatny [emoji848]
Pamiętam pamiętam [emoji3526]Cześć dziewczyny. Wątpię że mnie pamiętacie, ale ja praktycznie każda z Was tak. Dopiero dziś odkryłam ten wątek i mega się ucieszyłam widząc tyle znajomych nicków takze chyba sobie z Wami tu przycupne ;d
Jest tu tak spokojnie i miło ja też z prywatnego wątku ogórkowych staraczek, ale tam już same mamuski albo dziewczyny w ciąży co mnie oczywiście bardzo cieszy ale wiadomo, tematy już odbiegają zabardzo
Cześć dziewczyny. Wątpię że mnie pamiętacie, ale ja praktycznie każda z Was tak. Dopiero dziś odkryłam ten wątek i mega się ucieszyłam widząc tyle znajomych nicków takze chyba sobie z Wami tu przycupne ;d
Jest tu tak spokojnie i miło ja też z prywatnego wątku ogórkowych staraczek, ale tam już same mamuski albo dziewczyny w ciąży co mnie oczywiście bardzo cieszy ale wiadomo, tematy już odbiegają zabardzo
Cześć dziewczyny. Wątpię że mnie pamiętacie, ale ja praktycznie każda z Was tak. Dopiero dziś odkryłam ten wątek i mega się ucieszyłam widząc tyle znajomych nicków takze chyba sobie z Wami tu przycupne ;d
Ja pamietam. Pisz co u ciebieCześć dziewczyny. Wątpię że mnie pamiętacie, ale ja praktycznie każda z Was tak. Dopiero dziś odkryłam ten wątek i mega się ucieszyłam widząc tyle znajomych nicków takze chyba sobie z Wami tu przycupne ;d
O już doczytałam. Drożności soe nie bój nic nie boli miałam dwa mce temu . Bez znieczulenia HhahaMiło no więc sytuacja stabilna czyli bez zmian:d To już prawie dwa lata starań. Efektów brak. W przyszłym tygodniu spróbuję się umówić na drożnośc jajowodów. Reszta badań w normie, u mnie i u męża. Także no..
Ale wiara mnie nie opuszcza. Będzie co ma być
Dla przypomnienia mam 32 lata. Staramy sie o pierwszego Bąbelka.
Trzymam kciuki za nas wszystkie!
Pocieszające ;d A jak to jest z tą drożnością? Czy po badaniu wiadomo czy te jajowody były drożne czy nie? Może głupie pytanie ale nie mam pojęcia jak to działaO już doczytałam. Drożności soe nie bój nic nie boli miałam dwa mce temu . Bez znieczulenia Hhaha
Nie raczej nie można, można nowy założyć. Tutaj jest mnóstwo wpisow innych dziewczyn wiec nie można go zrobić prywatnym.