reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

I u mnie pewnie tak by bylo :D ja i cierpliwosc to slabe polaczenie :) ale na razie zostaje nam sie starac.... 3 dni do owu. Tak mysle czy nie pojechać dzis do jakiegokolwiek gina zeby usg zrobil i zobaczyl fachowym okiem co tam sie dzieje... 0 objawow nadchodzacej owu.... na ryjku mnie wywalilo niemilosiernie....
Jak masz możliwość to pewnie, że jedz! Nie zaszkodzi a nie będzie zmartwień czy będzie czy nie. Próbowałaś testów owulacyjnych?

reklama
A ja piszę z poczuciem hmm... straty? Myślałam przez moment, że jestem w ciąży. Niezbyt planowanej, bo starania chcieliśmy zacząć dopiero na wakacje. Ale w sumie w okresie płodnym poszaleliśmy, później okres nie przychodził w terminie, wczoraj zrobiłam test i negatywny, a dziś rano zaczął się okres. I smutno mi jak nie wiem. Ale gratuluję zaciążonym :)

Tez tak mialam ktoregos miesiaca. Do tego typowe objawy. Ale takie ksiazkowe... nawet kreski na tescie widzialam (ale tylko ja ....) no ale @ przyszla... a tak sie balam zajsc, a pozniej po rozmowie z mezem mi przeszlo i jak bete zrobilam i byla negatywna to pol dnia ryczalam. Nasza babska psychika jest ciezka do ogarniecia .

Jak masz możliwość to pewnie, że jedz! Nie zaszkodzi a nie będzie zmartwień czy będzie czy nie. Próbowałaś testów owulacyjnych?

Probowalam :) przedwczorajszy wieczorny byl taki prawie idealny, jak na moje slepe oko, a wczorajszy popoludniowy taki byle jaki. Dzis zakupie zapas. Pierwsze pudelko testow bylo do testowania jak sie tego uzywa i jak to dziala, bo nie obslugiwalam nigdy takich wynalazkow :)

@Smerfetka94 To mój test 3 dni przed @. Robiłam go o 5 rano i zaspana stwierdziłam, że cień jest w jakimś dziwnym miejscu i go wyrzuciłam. Po paru godzinach wyciągnęłam z kosza [emoji51] Dzień później kreska była już bardziej widoczna a w dzień @ nie miałam wątpliwości. Zresztą ja się totalnie inaczej i dziwnie czułam sieć wiedziałam że coś jest na rzeczy. A dziś leci mi 21 tc[emoji3590]Zobacz załącznik 1067561
Super :)

No nic. Mala wstala. Ubieramy sie i lecimy

reklama
Do góry