reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
@Smerfetka94 Tak jak mówiłam u mnie był jeszcze mniej widoczny bladzioch 3 dni przed @. Mojemu A. przekazałam dopiero jak kreska była mocna. Wręczyłam mu taki oto prezent:
received_2504450689775009.jpeg

@Smerfetka94 Tak jak mówiłam u mnie był jeszcze mniej widoczny bladzioch 3 dni przed @. Mojemu A. przekazałam dopiero jak kreska była mocna. Wręczyłam mu taki oto prezent:
Zobacz załącznik 1067560
Ale słodkie 😍😍😍 kurde ja bym w życiu nie wytrzymała. Wiecie jak będzie? Zrobię test, zobaczę pozytywny wynik i od razu wybiegne z łazienki krzycząc na pół bloku, że jestem w ciąży 😂 albo pochwyce telefon z prędkością światła i zadzwonię krzycząc że jestem w ciąży

A ja piszę z poczuciem hmm... straty? Myślałam przez moment, że jestem w ciąży. Niezbyt planowanej, bo starania chcieliśmy zacząć dopiero na wakacje. Ale w sumie w okresie płodnym poszaleliśmy, później okres nie przychodził w terminie, wczoraj zrobiłam test i negatywny, a dziś rano zaczął się okres. I smutno mi jak nie wiem. Ale gratuluję zaciążonym :)

No właśnie ostatnio W. byl na bieżąco.
On w pracy a ja w domu test. Przez smsa sie dowiedzial i później powiedział mi ze brakowało mu właśnie takiego przekazania na żywo..
Coś wymysle:)
Może bluzka dla młodej będę mieć rodzeństwo? ;). Ale nie wiem gdzie mieszkasz i czy będziesz miała takie coś od ręki .

Ja wytrzymałam bo też popełniła błąd i zaczęłam testowanie przed @ więc były blade kreski i co mu miałam pokazać? [emoji51] Nke chciałam by się rozczarował, staraliśmy się 7 miesięcy i wolałam pokazać mu konkret. A pomysł na takie przekazanie miałam już dawno
Ale słodkie [emoji7][emoji7][emoji7] kurde ja bym w życiu nie wytrzymała. Wiecie jak będzie? Zrobię test, zobaczę pozytywny wynik i od razu wybiegne z łazienki krzycząc na pół bloku, że jestem w ciąży [emoji23] albo pochwyce telefon z prędkością światła i zadzwonię krzycząc że jestem w ciąży

Ale słodkie 😍😍😍 kurde ja bym w życiu nie wytrzymała. Wiecie jak będzie? Zrobię test, zobaczę pozytywny wynik i od razu wybiegne z łazienki krzycząc na pół bloku, że jestem w ciąży 😂 albo pochwyce telefon z prędkością światła i zadzwonię krzycząc że jestem w ciąży

I u mnie pewnie tak by bylo :D ja i cierpliwosc to slabe polaczenie :) ale na razie zostaje nam sie starac.... 3 dni do owu. Tak mysle czy nie pojechać dzis do jakiegokolwiek gina zeby usg zrobil i zobaczyl fachowym okiem co tam sie dzieje... 0 objawow nadchodzacej owu.... na ryjku mnie wywalilo niemilosiernie....

reklama
@Smerfetka94 To mój test 3 dni przed @. Robiłam go o 5 rano i zaspana stwierdziłam, że cień jest w jakimś dziwnym miejscu i go wyrzuciłam. Po paru godzinach wyciągnęłam z kosza [emoji51] Dzień później kreska była już bardziej widoczna a w dzień @ nie miałam wątpliwości. Zresztą ja się totalnie inaczej i dziwnie czułam sieć wiedziałam że coś jest na rzeczy. A dziś leci mi 21 tc[emoji3590]
received_542258259848651.jpeg

Do góry