reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej byłam dziś na usg.
Sytuacja wygląda tak że pecherzyk ciazowy ma już 22 mm Ale lekarz nie widział ani pęcherzyka żółciowego ani zarodka A tydzień temu był pecherzyk zoltkowy 4,5 mm A ciąży 8,7 .
Nie wiem co mam myśleć lekarz mówi że czasem cuda się zdarzają i da mi tydzień Ale że na dzień dzisiejszy to ciąża niwprawdlowa

Hej byłam dziś na usg.
Sytuacja wygląda tak że pecherzyk ciazowy ma już 22 mm Ale lekarz nie widział ani pęcherzyka żółciowego ani zarodka A tydzień temu był pecherzyk zoltkowy 4,5 mm A ciąży 8,7 .
Nie wiem co mam myśleć lekarz mówi że czasem cuda się zdarzają i da mi tydzień Ale że na dzień dzisiejszy to ciąża niwprawdlowa
Czy to ten sam lekarz, który wcześniej cie tak przestraszył? Moze nie martw się na zapas tylko idz do kogoś jeszcze 🙂

Dziewczyny odebrałam progesteron czy to dobry wynik?
Screenshot_20200715-150231_Samsung Internet.jpg

Hej byłam dziś na usg.
Niestety miałam podobna sytuacje i pod koniec 8 tyg okazało się że jest puste jajo 😔 trzymam kciuki żeby u Ciebie było inaczej

reklama
Do góry