reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
NFZ po prostu kocham. Zadzwonilam, recepcjonistka powiedziała że i tak nic nie będzie widać i że do 24 jest jeszcze tydzień i mam czekac[emoji2356]
Ja bym przedzwoniła do swojego lekarza i zapytała, mi moja gino przy progu 28,99 w 4w6d dala luteine bo mówiła ze za niski ale też ze względu na wczesniejsze poronienie

Hej dziewczyny pisze jak obiecałam, może któraś bedzie w podobnej sytuacji ale na pewno nikomu nie życzę bo sie załamałam, zesmucilam i wszystko na z... bylam u tego endo z ta prolaktyna 60 i rzeczywiście jest za duza . Przez pół roku mam się nie starać o dziecko dal lek Bromergon i za trzy miesiące powtorzyc prolaktyne... ja pie....... juz dwa lata teraz jeszcze pol roku co się do k nędzy dzieje z tym wszystkim . Wszyscy w rodzinie jak króliki a tu nawet o jedno ciężko. Nie wytrzymam tego juz, jeszcze nawet napić się nie można bo czytalam ulotkę i z tym lekiem to nic nie można nawer auta prowadzić..... wylalam żale ide na spacer. Pozdrawiam was, gratuluje tym którym się udało oczywiście. Mam nadzieję że zanim przyjdzie menopauza do mnie to choć jedno sie uda 😔 a planowaliśmy kiedys 4 😔 jeszcze maly apel do staraczek nowych, zbadajcie sobie najpierw tarczyce i prolaktyne bo jakby mi wcześniej ktos zlecił ta prolaktyne nie miałabym zmarnowanego teraz dodatkowo pol roku 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️👨‍⚕️👩‍⚕️👨‍🍳👨‍🔬
Dziwi mnie zakaz starań o dziecko przez pół roku... Ja też miałam za wysoką prolaktynę (około 50) i nic takiego nie usłyszałam... Jakoś lekarz to uzasadnił? Może skonsultować się z kimś innym jeszcze?

reklama
Do góry