U
użytkownik-a
Gość
Też było tak że byl zoltkowy A potem zanikl ?Niestety miałam podobna sytuacje i pod koniec 8 tyg okazało się że jest puste jajo trzymam kciuki żeby u Ciebie było inaczej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też było tak że byl zoltkowy A potem zanikl ?Niestety miałam podobna sytuacje i pod koniec 8 tyg okazało się że jest puste jajo trzymam kciuki żeby u Ciebie było inaczej
Ale czy sytuacja jest możliwa że był piękny okrągły pecherzyk zółtkowy tydzień temu A dziś nie ? Dodam że lekarz tydzień temu nie znalazła zółtkowego odrazu tylko dopiero jak już wyciągał głowicę .Też było tak że byl zoltkowy A potem zanikl ?
Piękny wynik.Dziewczyny odebrałam progesteron czy to dobry wynik?Zobacz załącznik 1148884
Też było tak że byl zoltkowy A potem zanikl ?
Niestety, ale tak. Który to tydzień u Ciebie?Ale czy sytuacja jest możliwa że był piękny okrągły pecherzyk zółtkowy tydzień temu A dziś nie ? Dodam że lekarz tydzień temu nie znalazła zółtkowego odrazu tylko dopiero jak już wyciągał głowicę .
6+5 .miałaś zabieg?Niestety, ale tak. Który to tydzień u Ciebie?
Myślisz żeby brać dalej progesteron ? Boję się trochę że będę podtrzymywala ciaze Którą i tak nie jest prawidłowa i że im później tym mniejsze szanse na samoistne porinienieNiestety, ale tak. Który to tydzień u Ciebie?
Miałam zabieg końcem 8 tygodnia. Ja nie brałam progesteronu, więc nie powiem, ale może bierz jeszcze tydzień zobaczysz jak się sytuacja rozwinie. Może akurat jakoś szczęśliwie się skończy, nie można tracić nadzieji.6+5 .miałaś zabieg?
Jej ale masz stresu ostatnio oby wszystko dobrze się ułożyło. Każda z nas na to zasługuje.Hej byłam dziś na usg.
Sytuacja wygląda tak że pecherzyk ciazowy ma już 22 mm Ale lekarz nie widział ani pęcherzyka żółciowego ani zarodka A tydzień temu był pecherzyk zoltkowy 4,5 mm A ciąży 8,7 .
Nie wiem co mam myśleć lekarz mówi że czasem cuda się zdarzają i da mi tydzień Ale że na dzień dzisiejszy to ciąża niwprawdlowa
Strasznie drogie te badania, ale warto jeśli mają pomocHej Dziewczyny, dawno nic nie pisalam, ale aktywnie czytalam co sie u Was dzieje. Dzisiaj bylam u lekarza, secjalisty od nieplodnosci. Z punktu widzenia ginekologicznego wszystko u mnke wyglada dobrze, ale teraz dostalam zlecenie na dodatkowe badania. Calosc wyjdzie 2000zl plus przepisala suplementy dla mnie i meza koszt to kolejne 500zl/miesiąc.