U
użytkownik-a
Gość
Lekarz tylko powiedział że bardzo mały komputer nawet nie łapie 5,3mm i że jestem w ciąży. Nie zareagował nic na to że beta źle rosła itp powiedział zebym nie czytała internetow . Tyle ; (
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No myślę że pojadę dziś na sor . Będą robili łaskę żeby mnie przyjąć Ale coś nakombinujeEch masakra tyle czekać A na izbę przyjęć Cię nie wezmą? Zastanawiam się co by jeszcze pokombinować żebyś uzyskała rzetelną informację. Wiesz te wymiary pęcherzyków są tak niewielkie, że równie dobrze ten lekarz mógł źle zmierzyć z uwagi np. na słaby sprzęt...
Może powiedz, że Ci słabo, że boli Cię brzuch. Kij im w oko czy to będzie z łaską czy nie. Masz wysoką betę, coś ewidentnie nie daje Ci spokoju, lekarz nic nie mówi. A co, jeśli wystarczy podtrzymać ciążę np. duphastonem? Dla świętego spokoju lepiej sprawdzić. Możliwe też, że tamten lekarz popelnił błąd wtedy lub teraz.No myślę że pojadę dziś na sor . Będą robili łaskę żeby mnie przyjąć Ale coś nakombinuje
Kochana mi lekarz powiedzial ze nic z tego nie będzie przy pierwszym dziecku, poniżej wrzucam Ci moje usg 6+1.Nic nie powiedział. Powiedział że tak mały że nawet komputer mu nie łapie.
Jakieś wielkości pęcherzyk?Kochana mi lekarz powiedzial ze nic z tego nie będzie przy pierwszym dziecku, poniżej wrzucam Ci moje usg 6+1.
Dzis ten mój pecherzyk ma juz prawie 6lat,wszystko jest możliwe uszy do góry. Ściskam Zobacz załącznik 1145914
Lucky idź w poniedziałek gdzieś infziej i się wyjasniLekarz tylko powiedział że bardzo mały komputer nawet nie łapie 5,3mm i że jestem w ciąży. Nie zareagował nic na to że beta źle rosła itp powiedział zebym nie czytała internetow . Tyle ; (
A jak słaba wyszła morfo?Właśnie mam taki zamiar. Wypada robienie badania w połowie sierpnia. Mam nadzieję że chociaż ta morfologia się ruszy bo inaczej oszaleje.
Dołączam się. U mnie też podejrzewali cp ale skończyło się na biochemicznej i samoistnym poronieniuTak mi przykro... To jest takie niesprawiedliwe... Trzymaj się
0%A jak słaba wyszła morfo?