reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej, nie martw się. Ja na początku ciąży też miałam bóle brzucha, to normalne.
Wszyscy mówią że zaparcia bo tak hormony działają a u mnie odwrotnie, całe życie zaparcia a w ciąży biegałam często:) wszystko jest dobrze!
Hej, przyszłam się trochę wyzalic. Wogole mam jakieś złe przeczucia. Boli mnie cały czas macica do tego odcinek lędźwiowy z tyłu jajniki caky czas kuja i doszła biegunka.. Jakoś wewnętrznie czuje ze tej ciąży nie utrzymam

reklama
Hej, przyszłam się trochę wyzalic. Wogole mam jakieś złe przeczucia. Boli mnie cały czas macica do tego odcinek lędźwiowy z tyłu jajniki caky czas kuja i doszła biegunka.. Jakoś wewnętrznie czuje ze tej ciąży nie utrzymam
Nie martw się, każda ciąża jest inna. Mnie podbrzusze jak na @ boli do dziś a to już połowa ciąży i wszystko jest ok [emoji846]

Nie mozesz tak myśleć, każda ciąża jest inna. Mnie też bolał brzuch i ciągle spałam, nie możesz się źle nastawiać.

A ja się trochę zdołowałam, niestety przyjdzie mi czekać jeszcze jeden cykl przez homocysteinę 😢

A jaki masz wynik? Może lepiej skonsultować się z lekarzem niż na forum? ;)
Nie mozesz tak myśleć, każda ciąża jest inna. Mnie też bolał brzuch i ciągle spałam, nie możesz się źle nastawiać.

A ja się trochę zdołowałam, niestety przyjdzie mi czekać jeszcze jeden cykl przez homocysteinę [emoji22]

Staram się nie panikowac. Ale zobaczę w sobotę dopiero jak rośnie beta. Dzisiaj zrobiłam test i porowanalam do tego z poniedziałku, kreska bardziej zabarwiona ale nie wiem czy nie powinna być mocniejsza ale z drugiej strony jeszcze dwa dni do @
IMG_20200708_062032.jpeg

A jaki masz wynik? Może lepiej skonsultować się z lekarzem niż na forum? ;)

Ja mam 14 i zaczęłam już zbijać, nie miałam zamiaru odkładać starań, bo nie wiedziałam, że to może być szkodliwe. Ale poczytałam i faktycznie lepiej poczekać.

Właśnie mam konsultację z innym lekarzem za tydzień w czwartek i zobaczymy co powie. Bo mój obecny lekarz niestety w ogóle na tych tematach się nie zna.

reklama
Staram się nie panikowac. Ale zobaczę w sobotę dopiero jak rośnie beta. Dzisiaj zrobiłam test i porowanalam do tego z poniedziałku, kreska bardziej zabarwiona ale nie wiem czy nie powinna być mocniejsza ale z drugiej strony jeszcze dwa dni do @Zobacz załącznik 1145092
Kochana wszystko będzie dobrze, jak 10 dpo już kreska, a teraz w 12 dniu mocniejsza, to myślę, że dobry znak, ale nie martw się na zapas bo to Ci napewno nie pomoze.
@młoda1994 jestem myślami z Wami

Do góry