reklama
Maxi89
Fanka BB :)
@Mrufeczko jak to miło, że się odezwałaś! Pół roku szybko minie - zobaczysz! I wiem co mówię, bo sama musiałam tyle czekać!Kochanie nie załamuj się ! Ja już postanowiłam że damy sobie te pół roku i spróbujemy znowu. Musi się udać .
Mała jak u Ciebie? Powtarzalas jeszcze betę ?
Uff przebrnęłam te 80 stron
Gratulacje dwóch kreseczek dziewczyny! Za testujace trzymam mocno kciuki!
@Patla9393 ale szok i mega gratulacje
Ja wczoraj byłam na pobraniu krwi jutro może położna poda mi wynik ... Znów zaczęłam plamić chciałabym żeby to już się skończyło , jestem jakaś osłabiona mogłabym spać i spać . Jeszcze ten tydzień jestem w domu i straszy boje się powrotu do pracy
Teraz niestety się coś nie udaje nam, a za miesiąc wracam do pracy i chyba będę musiała odpuścić ze względu na charakter pracy
młoda1994
Nie tylko twoje. Ja od 5dc robię testy owu i do dzisiaj (35dc) negatywne ale nie mam możliwości w DE monitoringu więc nie wiem czy była czy nie albo czy dopiero będzie czy cykl bezowulacyjny. Ale prawda jest taka że testy negatywnie nie oznaczaja że owu nie ma (twój przypadek) tak samo jak test owu piękny pozytyw tak jak Marty a owu nie miała.I wiecie co wam powiem ze te testy moje owu to jakies lipne są, owu jest potwierdzona u gin a testy w sumie bym nie powiedziala ze wyglądają na pozytyw. [emoji2368][emoji2356]Zobacz załącznik 1144817
princess_88
Duży pęcherzyk tuż przed owulacja nie oznacza owulacji. Niestety często te pecherzyki nie pękają i tak sobie rosną do 4 cm jak u mnie. Progesteron tez piękny produkują wiec na badaniach wyglada jak na po owu, temperatura skacze ... ale jak się pójdzie pare dni po to wciąż pęcherzyk jest, brak płynu w zatoce douglasa i brak cialka żółtego. Musisz iść do gina tez po i sprawdzic czy pecherzyki pękają - wtedy masz potwierdzona owulke.I wiecie co wam powiem ze te testy moje owu to jakies lipne są, owu jest potwierdzona u gin a testy w sumie bym nie powiedziala ze wyglądają na pozytyw. Zobacz załącznik 1144817
zgredzus
Tak ja trzymam diety, też dlatego że IO bardzo często się w cukrzycę ciążową zamienia.
@aga.i.nieszka i inne dziewczyny z io trzymacie jakąś dietę? Macie problemy z wagą?
Maxi89
Mam pytanie do dziewczyn ze stwiedzoną IO. Ja nigdy nie miałam problemy z cukrami na czczo, będąc w ciąży miałam robiona oczywiście krzywa i wyniki były idealne. Czy mimo wszystko można mieć ta chorobę przy dobrych wynikach na czczo i po obciążeniu?
Jestem daleka od wynajdywania sobie chorób i moje pytanie to czysta ciekawość.
młoda1994
Hej jeśli chodzi o wyniki na czczo w porządku to nie wyklucza choroby ale jeśli miałaś wyniki w normach po obciążeniu to można wykluczyć IO na 100%Mam pytanie do dziewczyn ze stwiedzoną IO. Ja nigdy nie miałam problemy z cukrami na czczo, będąc w ciąży miałam robiona oczywiście krzywa i wyniki były idealne. Czy mimo wszystko można mieć ta chorobę przy dobrych wynikach na czczo i po obciążeniu?
zgredzus
Glukoza może być idealna, a insulina w trzy światy.
Mam pytanie do dziewczyn ze stwiedzoną IO. Ja nigdy nie miałam problemy z cukrami na czczo, będąc w ciąży miałam robiona oczywiście krzywa i wyniki były idealne. Czy mimo wszystko można mieć ta chorobę przy dobrych wynikach na czczo i po obciążeniu?
K
Katijah
Gość
Na glukozę nie ma ci patrzeć, insulina ważnaGlukoza może być idealna, a insulina w trzy światy.
reklama
Maxi89
Aha, czyli to oznacza, że glukoza na czczo i po obciążeniu jest idealna, a mimo to można mieć IO?Na glukozę nie ma ci patrzeć, insulina ważna