Właśnie mam taki plan żeby zrobić 7/8 dni po domiemanej owulacji jednak wyczytałam gdzies w internecie ze jeśli robi się torbiel czynnościowa z niepeknietego przecherzyka owulacyjnego to podobno progesteron jest i tak wysoki, zasnatwiam się jak to jest w praktyceBól może wynikać właśnie z przebytej owulacji. Zrób progesteron to będziesz wiedzieć
reklama
A to nie mam pojęcia. To może idź na monitoring czy pękł
Właśnie mam taki plan żeby zrobić 7/8 dni po domiemanej owulacji jednak wyczytałam gdzies w internecie ze jeśli robi się torbiel czynnościowa z niepeknietego przecherzyka owulacyjnego to podobno progesteron jest i tak wysoki, zasnatwiam się jak to jest w praktyce [emoji2372]
M_P_90
Fanka BB :)
Dla mnie wygląda jak slabiutki pozytyw, miałam taki sam przed @ i to była ciąża, ale niestety biochemiczna u mnieNo właśnie jaja, bo oczywiście sprawdziłam po czasie jeszcze raz i efekt jak poniżej. To teraz już nie wiem sama co tu się wyprawia :/
Arielda
Ovarin to suplement, jestem prawie na 100% pewna, że nie powinien mieszać w długości cykli, to nie lek ja po nim nie mam żadnych skutków ubocznych, biorę 4 cykl a 3 pełne mam za sobą 2x1
Ciezkie mam decyzję przed sobą dziewczyny generalnie wiem co powinnam zrobić a waham się. Dostałam propozycje zastępstwa na wyższym stanowisku, ale tak żebym go łączyła z obecnym... Wiem, że starania już pół roku... Że powinnam odpuścić pracę, to mega stres ale wiecie jak to jest... Nie wiem co robić.. Chyba kropek, starania o niego są ważniejsze...
Ciezkie mam decyzję przed sobą dziewczyny generalnie wiem co powinnam zrobić a waham się. Dostałam propozycje zastępstwa na wyższym stanowisku, ale tak żebym go łączyła z obecnym... Wiem, że starania już pół roku... Że powinnam odpuścić pracę, to mega stres ale wiecie jak to jest... Nie wiem co robić.. Chyba kropek, starania o niego są ważniejsze...
młoda1994
28dc miałam 3-4 krople krwi przy podcieraniu się więc albo to była owu albo implantacja w co wątpię. Jak nie będzie okresu to w środę robię test bo według apki jestem po terminie @Trzymam kciuki za wyczekane pozytywy [emoji16][emoji3590]
KiedyPytam
Dziewczyny........ Niezle cuda się dzieją..... Wczoraj rano brudzenia i plamienia. Wieczorem czysta krew ......... A dzis cały dzień czysciutko. A teraz wieczorem znowu żywa krew. Tylko w toalecie. Temp się utrzymuje. Zobaczymy jak rano i co przyniesie nowy dzień....
Maxi89
Ooo to nie wiem czy dokładnie o taką kolacje jej chodziłoJa o 22 jem czekoladę Może w czwartek wyjdzie mi ładna krzywa
Maxi89
Ja kiedyś tez tak miałam, a po dwóch dni j od słabszego miałam pozytyw jak malowany. Rób dalejWczorajszy test był prawie chyba pozytywny bo kreska była ciut może jaśniejsza od testowej. A na dzisiejszym teście kontrolna kreska ledwo widoczna. Pierwsze Zdjęcie z dzisiaj wieczora, Drugie zdjęcie z wczoraj wieczorem. Może na tych testach tak słabo wybarwia? [emoji848] Zobacz załącznik 1144080Zobacz załącznik 1144081
Martxx1
Tak w tamtym cyklu badałam i wyszło 17,faktycznie to musiało pec jednak, ale się zmaotałamA badalas może progesteron w tamtym cyklu ? Zastanwiam się czy jeśli pójdę 7 dni po domniemanej owulacji to wyjdzie czy owulacja była czy tez nie
reklama