reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ból może wynikać właśnie z przebytej owulacji. Zrób progesteron to będziesz wiedzieć:)
Właśnie mam taki plan żeby zrobić 7/8 dni po domiemanej owulacji jednak wyczytałam gdzies w internecie ze jeśli robi się torbiel czynnościowa z niepeknietego przecherzyka owulacyjnego to podobno progesteron jest i tak wysoki, zasnatwiam się jak to jest w praktyce 🤷🏼‍♀️

reklama
A to nie mam pojęcia. To może idź na monitoring czy pękł
Właśnie mam taki plan żeby zrobić 7/8 dni po domiemanej owulacji jednak wyczytałam gdzies w internecie ze jeśli robi się torbiel czynnościowa z niepeknietego przecherzyka owulacyjnego to podobno progesteron jest i tak wysoki, zasnatwiam się jak to jest w praktyce [emoji2372]

Ovarin to suplement, jestem prawie na 100% pewna, że nie powinien mieszać w długości cykli, to nie lek 😉 ja po nim nie mam żadnych skutków ubocznych, biorę 4 cykl a 3 pełne mam za sobą 2x1

Ciezkie mam decyzję przed sobą 😳 dziewczyny generalnie wiem co powinnam zrobić a waham się. Dostałam propozycje zastępstwa na wyższym stanowisku, ale tak żebym go łączyła z obecnym... Wiem, że starania już pół roku... Że powinnam odpuścić pracę, to mega stres 🙄 ale wiecie jak to jest... Nie wiem co robić.. Chyba kropek, starania o niego są ważniejsze...

Dziewczyny........ Niezle cuda się dzieją..... Wczoraj rano brudzenia i plamienia. Wieczorem czysta krew ......... A dzis cały dzień czysciutko. A teraz wieczorem znowu żywa krew. Tylko w toalecie. Temp się utrzymuje. Zobaczymy jak rano i co przyniesie nowy dzień....

Wczorajszy test był prawie chyba pozytywny bo kreska była ciut może jaśniejsza od testowej. A na dzisiejszym teście kontrolna kreska ledwo widoczna. Pierwsze Zdjęcie z dzisiaj wieczora, Drugie zdjęcie z wczoraj wieczorem. Może na tych testach tak słabo wybarwia? [emoji848] Zobacz załącznik 1144080Zobacz załącznik 1144081
Ja kiedyś tez tak miałam, a po dwóch dni j od słabszego miałam pozytyw jak malowany. Rób dalej 😀

reklama
Do góry