młoda1994
Fanka BB :)
Tak bo duphaston pokaże ci stan faktyczny progesteronu. Nie fałszuje wyniku tak jak luteina.ale można zbadac progesteron po owulacji gdy się bierze duphaston?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak bo duphaston pokaże ci stan faktyczny progesteronu. Nie fałszuje wyniku tak jak luteina.ale można zbadac progesteron po owulacji gdy się bierze duphaston?
Mi tak mówił lekarz, jeśli okaże się ze ciaza to absolutnie nie przerywamy braniaTo samo pytanie do Ciebie, nie mówił Ci lekarz, że jakby była ciąża to masz brać dalej?
Podobno jak będziesz brać a nie będziesz w ciąży to miesiączka i tak przyjdzie. Jestem w takiej samej sytuacji, mam brać dopóki nie dostanę miesiączkiAle już w ciąży? Bo boję się odstawić. Okazało się, że mam bardzo pózną owulację, więc bez duphastonu mogę zapomnieć o zagnieżdżeniu. A jak nie odstawię to okres nie przyjdzie? Mój lekarz zawsze w pośpiechu, a ja też dopiero teraz pomyślałam. I kompletnie nie wiem jak to ugryźć.
Tylko że ten brzuch zrzucić najgorzej.najlepiej robić brzuszki. A na ściskanie macicy przy naszych staraniach to nie bardzo.....
[/QUOTE
Ja jestem potwierdzeniem, że jak miesiączkami przyjść to przyjdzie mimo dupka.Podobno jak będziesz brać a nie będziesz w ciąży to miesiączka i tak przyjdzie. Jestem w takiej samej sytuacji, mam brać dopóki nie dostanę miesiączki
Ja też nigdy nie brałam, ani w pierwszej ani w drugiej, obie poronione.Ja nigdy nie bralam nawet jak mialm zagrozona ciaze, nigdy mi nie przepisali kazali lezec w lozku
Mi bardzo pomógł biotebal ale nie wiem czy w ciąży moznaDziewczyny strasznie mi wypadają włosy. Już dobre pół roku jak nie więcej. Tsh i resztę mam ok, także to nie tarczyca. Czy to stres? Czy coś innego?
Czy to mogą być jakieś leki? Duphaston? Te wszystkie suplementy? ......
Biotyne kupDziewczyny strasznie mi wypadają włosy. Już dobre pół roku jak nie więcej. Tsh i resztę mam ok, także to nie tarczyca. Czy to stres? Czy coś innego?
Czy to mogą być jakieś leki? Duphaston? Te wszystkie suplementy? ......
Nie jestem w.ciazy to sobie kupię.Mi bardzo pomógł biotebal ale nie wiem czy w ciąży mozna