6 tyg dzisiaj.
Widzę taka radość jak ja w czerwcu [emoji23][emoji23] po ilu dniach dostałaś @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę taka radość jak ja w czerwcu [emoji23][emoji23] po ilu dniach dostałaś @?
O no to tak jak ja mniej więcej. Teraz czekam na drugą ale kto to wie kiedy powinna byc[emoji85]6 tyg dzisiaj.
Ja miałam wczoraj 3-4 krople krwi przy podcieraniu się nad ranem ale wczoraj przez cały dzień i dzisiaj już nic i też nie wiem co to mogło być.Dziewczyny kochane...
Sprostowanie z rana :/ dupa tam a nie okres...
Teraz juz czysciutko znowu:/ to co wzielam za skrzepy to (sorry za opis) taki brazowy sluz zbity. Byla jeszcze kropka i tyle. Lekko brazowo przy podcieraniu podpaska czysta.
Dzwonilam juz do lekarza. Kazal zrobic test czuly i jesli do piatku nie bedzie a to umawiac sie na wizyte.
Miala ktoras z Was takie plamienie?
Kurcze to juz 5 dzien leci dzis.
Z testem postaram sie zaczekac do rana ale kusiii....
Trzymam kciuki [emoji110] u mnie z rana negatywDziewczyny kochane...
Sprostowanie z rana :/ dupa tam a nie okres...
Teraz juz czysciutko znowu:/ to co wzielam za skrzepy to (sorry za opis) taki brazowy sluz zbity. Byla jeszcze kropka i tyle. Lekko brazowo przy podcieraniu podpaska czysta.
Dzwonilam juz do lekarza. Kazal zrobic test czuly i jesli do piatku nie bedzie a to umawiac sie na wizyte.
Miala ktoras z Was takie plamienie?
Kurcze to juz 5 dzien leci dzis.
Z testem postaram sie zaczekac do rana ale kusiii....
Oo to jeszcze ja zaraz dołączęDziewczyny witam się w 1 dc jejejejeje
[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
Beznadzieja.... Wkurzają mnie takie akcje. Ja bym się umówiła do.lekarza i niech mówi co się dzieje.Dziewczyny, 2h temu dzwoniła do mnie rejestratorka od Ginekologa z wynikami cytologii i powiedziała, że trzeba powtórzyć, ale zrobi cytologię płynną i mam się umówić w 12 dniu cyklu. Teraz jestem w 16dc mam dni płodne i pytanie, starać się czy odpuścić w tym cyklu? Szkoda mi strasznie, ale jakby coś było nie tak to będę sobie miała za złeMiałyście taką sytuację?![]()
To Tak Jak ja. Ja też nigdy nie znam dnia.ani godziny kiedy @ się pojawiCoś podobnego jak ja[emoji23][emoji23]
Myślałam że wczoraj dostanę jak zobaczyłam 3-4 plamki krwi przy podcieraniu się ale klops. Więcej nawet śluzu zarozowionego nie było od wczoraj nad ranem[emoji2368]Beznadzieja.... Wkurzają mnie takie akcje. Ja bym się umówiła do.lekarza i niech mówi co się dzieje.
To Tak Jak ja. Ja też nigdy nie znam dnia.ani godziny kiedy @ się pojawi [emoji86][emoji1787]
Kochana to migiem do lekarza po dupka lub luteine chyba że masz w domu to zacznij brać. To napewno Ci nie zaszkodzi a napewno pomoże.Powtórzyłam dzisiaj bete i progesteron . Beta urosła ładnie Ale progesteron spadł do 25 :O