6 tyg dzisiaj.
Widzę taka radość jak ja w czerwcu [emoji23][emoji23] po ilu dniach dostałaś @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę taka radość jak ja w czerwcu [emoji23][emoji23] po ilu dniach dostałaś @?
O no to tak jak ja mniej więcej. Teraz czekam na drugą ale kto to wie kiedy powinna byc[emoji85]6 tyg dzisiaj.
Ja miałam wczoraj 3-4 krople krwi przy podcieraniu się nad ranem ale wczoraj przez cały dzień i dzisiaj już nic i też nie wiem co to mogło być.Dziewczyny kochane...
Sprostowanie z rana :/ dupa tam a nie okres...
Teraz juz czysciutko znowu:/ to co wzielam za skrzepy to (sorry za opis) taki brazowy sluz zbity. Byla jeszcze kropka i tyle. Lekko brazowo przy podcieraniu podpaska czysta.
Dzwonilam juz do lekarza. Kazal zrobic test czuly i jesli do piatku nie bedzie a to umawiac sie na wizyte.
Miala ktoras z Was takie plamienie?
Kurcze to juz 5 dzien leci dzis.
Z testem postaram sie zaczekac do rana ale kusiii....
Trzymam kciuki [emoji110] u mnie z rana negatywDziewczyny kochane...
Sprostowanie z rana :/ dupa tam a nie okres...
Teraz juz czysciutko znowu:/ to co wzielam za skrzepy to (sorry za opis) taki brazowy sluz zbity. Byla jeszcze kropka i tyle. Lekko brazowo przy podcieraniu podpaska czysta.
Dzwonilam juz do lekarza. Kazal zrobic test czuly i jesli do piatku nie bedzie a to umawiac sie na wizyte.
Miala ktoras z Was takie plamienie?
Kurcze to juz 5 dzien leci dzis.
Z testem postaram sie zaczekac do rana ale kusiii....
Oo to jeszcze ja zaraz dołączęDziewczyny witam się w 1 dc jejejejeje
[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
Beznadzieja.... Wkurzają mnie takie akcje. Ja bym się umówiła do.lekarza i niech mówi co się dzieje.Dziewczyny, 2h temu dzwoniła do mnie rejestratorka od Ginekologa z wynikami cytologii i powiedziała, że trzeba powtórzyć, ale zrobi cytologię płynną i mam się umówić w 12 dniu cyklu. Teraz jestem w 16dc mam dni płodne i pytanie, starać się czy odpuścić w tym cyklu? Szkoda mi strasznie, ale jakby coś było nie tak to będę sobie miała za złeMiałyście taką sytuację?
To Tak Jak ja. Ja też nigdy nie znam dnia.ani godziny kiedy @ się pojawiCoś podobnego jak ja[emoji23][emoji23]
Myślałam że wczoraj dostanę jak zobaczyłam 3-4 plamki krwi przy podcieraniu się ale klops. Więcej nawet śluzu zarozowionego nie było od wczoraj nad ranem[emoji2368]Beznadzieja.... Wkurzają mnie takie akcje. Ja bym się umówiła do.lekarza i niech mówi co się dzieje.
To Tak Jak ja. Ja też nigdy nie znam dnia.ani godziny kiedy @ się pojawi [emoji86][emoji1787]
Kochana to migiem do lekarza po dupka lub luteine chyba że masz w domu to zacznij brać. To napewno Ci nie zaszkodzi a napewno pomoże.Powtórzyłam dzisiaj bete i progesteron . Beta urosła ładnie Ale progesteron spadł do 25 :O