KiedyPytam
Fanka BB :)
Progesteron znaczy że owu miałas napewno.Zrobiłam dziś rano. Nic nie ma, chyba pójdę do lekarza
Co to za jednostka progesteronu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Progesteron znaczy że owu miałas napewno.Zrobiłam dziś rano. Nic nie ma, chyba pójdę do lekarza
Co to za jednostka progesteronu?
Ale dopwiro jutro lekarz czy jechać gdzies szukać już dzis ? Czy to zły znak że spadło?Kochana to migiem do lekarza po dupka lub luteine chyba że masz w domu to zacznij brać. To napewno Ci nie zaszkodzi a napewno pomoże.
Ale progesteron ktory mówi że owu nie było to poniżej 3. Jeśli jest dużo po owulacji a ma 6 to znaczy że owu raczej byłaA rzeczywiście to nnmol a nie ng @Martxx1 a progesteron powyżej 10 bierze się pod uwagę ng, czyli Twój po przeliczeniu to lekko ponad 6
Spokojnie. Jutro jak masz lekarza to spokojnie w jeden dzień nie zleci za bardzo ten progesteron. No jak próg spada we wczesnej ciąży może dojść do poronienia. Ale spokojnie jesteś po przejściach więc napewno lekarz da leki.Ale dopwiro jutro lekarz czy jechać gdzies szukać już dzis ? Czy to zły znak że spadło?
Jeśli próg jest 10 i wyższy to owu była jak jest poniżej 10 to brak owu w danym cyklu.Ale progesteron ktory mówi że owu nie było to poniżej 3. Jeśli jest dużo po owulacji a ma 6 to znaczy że owu raczej była
No dziwne że ja miałam Pregnyl, owulacja na monitoringu a wynik 7.Jeśli próg jest 10 i wyższy to owu była jak jest poniżej 10 to brak owu w danym cyklu.
A ile dni po owu robiłaś progesteron?No dziwne że ja miałam Pregnyl, owulacja na monitoringu a wynik 7.
Rowno 7.A ile dni po owu robiłaś progesteron?