Martxx1
Fanka BB :)
Zrobiłam dziś rano. Nic nie ma, chyba pójdę do lekarzaMoze Powtórz bete jutro
Co to za jednostka progesteronu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam dziś rano. Nic nie ma, chyba pójdę do lekarzaMoze Powtórz bete jutro
Ale żeby zobaczyć czy coś drgnęło.Chyba nie ma sensu tak wcześnie Ale w sumie jak kto woli
Przynajmniej wiesz, że owu byłaZrobiłam dziś rano. Nic nie ma, chyba pójdę do lekarza
Ale to inna jednostka. Czy aby na pewno była? Wcześniej miałam inną jednostkę..Przynajmniej wiesz, że owu była
Na moje oko to ty po owu jesteś dopiero progesteron ładnyZrobiłam dziś rano. Nic nie ma, chyba pójdę do lekarza
Kurcze, ale jaja.. Czyli owu była, no nieźleNa moje oko to ty po owu jesteś dopiero progesteron ładny
Po prostu się przesunęła.. Szoook, chociaż lżej na sercu [emoji28]
Przynajmniej wiesz, że owu była
No właśnie tak myślałam, czyli nie była owuTo jest inna jednostka, nmol przelicza się na na ng, wynik to obecnie ok. 6