klaudiaanita
Fanka BB :)
Te testy mają zarys fabrycznej kreski tak mi się wydaje ,tak jak u mnie10dpo 11po zastrzyku...
Czy Wy też coś tu widzicie czy ja mam zwidy? Niby coś przebija jak na moje... Zobacz załącznik 1141793
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te testy mają zarys fabrycznej kreski tak mi się wydaje ,tak jak u mnie10dpo 11po zastrzyku...
Czy Wy też coś tu widzicie czy ja mam zwidy? Niby coś przebija jak na moje... Zobacz załącznik 1141793
Rozbroilam go na części pierwsze i nie ma żadnej kreski pod spodem... Więc co to za zarys fabryczny?Te testy maja zarys fabrycznej kreski tak mi się wydaje ,tak jak u mnie
To jest taka kreska którą widać na pasku zanim nawet zrobisz test, to jest miejsce gdzie powinno się zabarwic jeśli jest hcg ten odczynniki czy jakoś tak .Rozbroilam go na części pierwsze i nie ma żadnej kreski pod spodem... Więc co to za zarys fabryczny?
Po zetknięciu z moczem często robi się po prostu szara . Ja tak miałam raz . Ale u Ciebie wcale tak nie musi być .To jest taka kreska którą widać na pasku zanim nawet zrobisz test, to jest miejsce gdzie powinno się zabarwic jeśli jest hcg ten odczynniki czy jakoś tak .
To w takim razie mam nadzieję, że to nie jest ta kreska fabrycznaTo jest taka kreska którą widać na pasku zanim nawet zrobisz test, to jest miejsce gdzie powinno się zabarwic jeśli jest hcg ten odczynniki czy jakoś tak .
Sprawdź za kilka dni ponownie może coś wyjdzieRozbroilam go na części pierwsze i nie ma żadnej kreski pod spodem... Więc co to za zarys fabryczny?
Ja widzę! Może poleciałaś na betę za wcześnie moja droga i ona dopiero rośnie?!Nie wiem co ja mam myśleć.
Dlatego nie rób teraz od razu tylko poczekaj kilka dni Na razie powtarzaj co 2 dni testy w domu Daj tej becie chwile na urośnięcieJeżeli teraz wyjdzie beta 0, to znak, że mam pechowego życia hahahhahaha
Ale raczej niemożliwe, że od wczoraj tyle by urosla, żeby pokazała taką kreske.. Dziwna sprawa, jeszcze ten progwsteron.Ja widzę! Może poleciałaś na betę za wcześnie moja droga i ona dopiero rośnie?!
Dlatego nie rób teraz od razu tylko poczekaj kilka dni Na razie powtarzaj co 2 dni testy w domu Daj tej becie chwile na urośnięcie