U
użytkownik-a
Gość
Dziewczyny mam do was pytanie ja się zapisałam na czwartek do lekarza wczoraj hcg 841 . Myślicie Że iść czy lepiej poczekać do soboty . Boję się że będzie za wcześnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Płacisz za tą wizytę? Bo jak nie to ja bym poszła może akurat będzie już widaćDziewczyny mam do was pytanie ja się zapisałam na czwartek do lekarza wczoraj hcg 841 . Myślicie Że iść czy lepiej poczekać do soboty . Boję się że będzie za wcześnie
Właśnie płacęPłacisz za tą wizytę? Bo jak nie to ja bym poszła może akurat będzie już widać
@aga.i.nieszka a jak u Ciebie sytuacja wyglada? Ile dni po owulacji jesteś?
Dziewczyny mam do was pytanie ja się zapisałam na czwartek do lekarza wczoraj hcg 841 . Myślicie Że iść czy lepiej poczekać do soboty . Boję się że będzie za wcześnie
To w takim razie oby szybko @ się pojawiła i niech już wszystko wróci do normy, żebyś mogła działać!Właśnie miałam pisać. Dzisiaj test ciążowy biały, 13-14 dpo także myślę że mogę odetchnąć. Teraz pytanie czy okres dzisiaj będzie lub jutro czy to w ogóle nie była owulacja [emoji12]
To ja bym chyba jeszcze poczekała, bo jak nic nie będzie widać to na pewno będziesz za kilka dni znowu chciała iść sprawdzić i znowu będziesz musiała płacić, a jeszcze będziesz dodatkowo się zamartwiać, dlaczego nic nie widać.Właśnie płacę
Ja tu widzę II kreskiZrobiłam i dupa blada
Nie polecam robić testów przed @ Zobacz załącznik 1141433