Ja podobnie, ale niestety nie wiem jak to się ma do wczorajszej malutkiej bety, więc nie chce robić nadzieiTo jest nasza wariatka.Tak coś przebija ja nigdzie nie widzę a coś widać
![]()
reklama
Martxx1
Fanka BB :)
No właśnie mm czy to mozliwe żeby ona tak urosla?Ja podobnie, ale niestety nie wiem jak to się ma do wczorajszej malutkiej bety, więc nie chce robić nadziei![]()
Mimi94
Widzę [emoji177]Nie wiem co ja mam myśleć.
Martxx1
Jeżeli teraz wyjdzie beta 0, to znak, że mam pechowego życia hahahhahahaWidzę [emoji177]
Mimi94
Albo, że coś innego się dzieje i będziesz musiała o tym pogadać z lekarzem...Jeżeli teraz wyjdzie beta 0, to znak, że mam pechowego życia hahahhahaha
Słuchaj, kreski mogą wychodzić przy jakichś torbielach, może dziewczyny Ci coś więcej powiedzą. A przy progesteronie 1 jak wczoraj może być ciąża pozamaciczna ale wtedy beta by Ci rosła. Polecam lepiej iść na usg.
Jeżeli teraz wyjdzie beta 0, to znak, że mam pechowego życia hahahhahaha
Martxx1
Przy torbieli miną znajoma również miała dodatnia betęSłuchaj, kreski mogą wychodzić przy jakichś torbielach, może dziewczyny Ci coś więcej powiedzą. A przy progesteronie 1 jak wczoraj może być ciąża pozamaciczna ale wtedy beta by Ci rosła. Polecam lepiej iść na usg.
Martxx1
Tak zrobięAlbo, że coś innego się dzieje i będziesz musiała o tym pogadać z lekarzem...
reklama
Maxi89
@aga.i.nieszka a jak u Ciebie sytuacja wyglada? Ile dni po owulacji jesteś?