reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

W końcu nadrobiłam was, co naskrobalyscie przez weekend :D już po północy , mamy więc środę, czyli mój 3dc :/ jedyny plus, że cykl trwał 32 dni, a nie 36 :) @ przyszła w poniedziałek, a w sobotę wieczór już dawała powoli o sobie znać brązowym plamieniem. Rozczarowałam się mega, przytulanki były co drugi dzień przez cały cykl, wiec jeśli plemniki siedzą te 72h, to musiały się spotkać z moją komórka tak czy inaczej :D no nic, nowy miesiąc, będziemy działać, nie chcę zaglądać teraz w kalendarzyk, kiedy będzie ochota to będziemy robić, bez spiny spróbuje :) z synem czułam „ten” dzień i przytulanki były tylko ze 2 w całym miesiącu, bo mąż pracował za granicą i w 1 cyklu się udało, więc nie wiem o co chodzi.
trzymam kciuki za wszystkie testujące w ciągu najbliższych dni :)
To tak jak my, cały cykl co dwa dni😉w tym już tak dobrze nie będzie, mąż do pracy i jeszcze sobie dorabia u kolegi, a ja też wróciłam do pracy i przynajmniej nie będę miała czasu tak myśleć o ciąży, ogólnie tak lekko zrezygnowana byłam jak @ przyszla, ale to akurat dobrze podziałało, bo nie nakręcam się na ten cykl👍

reklama
Nie będę tu wstawiać się znów nakręcać I Was, już was oszczędzę 🤣🤣 po prostu jestem szurnięta chyba.. 🤣🤣 Już dość tu tych moich testów haha

Haha no pokaż. Ale jak pisałam wcześniej podziwiam ja przy 1 ciąży 1 test i to po 3 dniowym spóźnieniu gdzie ja cykle mam 28 dni jak w zegarku i 1 beta imaczej bym oszalala i przy kolejnej też tak planuje 😜🙈

Haha no pokaż. Ale jak pisałam wcześniej podziwiam ja przy 1 ciąży 1 test i to po 3 dniowym spóźnieniu gdzie ja cykle mam 28 dni jak w zegarku i 1 beta imaczej bym oszalala i przy kolejnej też tak planuje 😜🙈
Nie wiem co ja mam myśleć.

Załączniki

• IMG_20200701_064551.jpg
    IMG_20200701_064551.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 135
  • IMG_20200701_065215.jpg
    IMG_20200701_065215.jpg
    802,5 KB · Wyświetleń: 134
reklama
Dziewczyny, 2h temu dzwoniła do mnie rejestratorka od Ginekologa z wynikami cytologii i powiedziała, że trzeba powtórzyć, ale zrobi cytologię płynną i mam się umówić w 12 dniu cyklu. Teraz jestem w 16dc mam dni płodne i pytanie, starać się czy odpuścić w tym cyklu? Szkoda mi strasznie, ale jakby coś było nie tak to będę sobie miała za złe [emoji3525] Miałyście taką sytuację?
Wiesz co ja bym
Odpuściła bo jeśli to jakieś spore zapalenie to zaczynać ciaze z zapaleniem
I lekami jest ryzykowne. Albo zapytaj co tam wyszło A lekarza czy się starac.

Do góry