Martxx1
Fanka BB :)
Może owu się bardzo, bardzo przesunęłam. Jak długie masz cykle? A sprawdzałaś przyrost bety?5 tygodni młodsza ciąża?? I lekarz nic nie mówił że coś nie tak??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może owu się bardzo, bardzo przesunęłam. Jak długie masz cykle? A sprawdzałaś przyrost bety?5 tygodni młodsza ciąża?? I lekarz nic nie mówił że coś nie tak??
Moze dopiero bedzie przez to te cienie na ciazowych słyszałam ze też tak może być hmmm...Dziewczyny u mnie już dupa, dupa. Mam wyniki progesteronu. Owu w tym miesiącu w ogóle nie było.. Wynik ponad 1. Tragedia...
Nie kochana, aż tak to mi się cykl na pewno nie przesunął. Testy owu miałam pozytywne w 13 dc, ale nie doszło do tego.. Ajć, a na okres się nie zapowiada..Moze dopiero bedzie przez to te cienie na ciazowych słyszałam ze też tak może być hmmm...
Moja koleżanka tak miała że według iść 3 tydzień A według miesiączki 6 tyg. Po swych tygodniach wyszło jednak że z iść 8 tyg . Ponoć często tak jest że na początku ciężko z usg dokładnie wyliczyć. Aktualnie koleżanka 10 tcHej, właśnie wróciłam od ginekologa. Według miesiączki 9 tydzień, ale według USG 4tydz.
Jeśli chodzi o kodeks pracy jak on to reguluje? Bo zaczęłam się martwić
Będę wdzięczna za odpowiedź
Nie wiem kurczę. Czyli bezowulacyjny. Ja niby miałam mieć bezowulacyjny A chyba był owulacyjny bo 8 dni po pozytywnym teście progesteron 22.61Nie kochana, aż tak to mi się cykl na pewno nie przesunął. Testy owu miałam pozytywne w 13 dc, ale nie doszło do tego.. Ajć, a na okres się nie zapowiada..
Wedlug usg *Moja koleżanka tak miała że według iść 3 tydzień A według miesiączki 6 tyg. Po swych tygodniach wyszło jednak że z iść 8 tyg . Ponoć często tak jest że na początku ciężko z usg dokładnie wyliczyć. Aktualnie koleżanka 10 tc
Musiszisc do lekarza najlepiej. Bo pewnie cykl się przedłuży itpA proga robiłam 8 dni po domniemanej owu..
Bo ten progesteron rośnie jak dochodzi do owu? Jeżeli np 6 dni temu była owu to już on by sobie rósł nie mógłby być chyba tak niski?Nie wiem kurczę. Czyli bezowulacyjny. Ja niby miałam mieć bezowulacyjny A chyba był owulacyjny bo 8 dni po pozytywnym teście progesteron 22.61
Ja mam i tak długie cykle także wiesz czekać będęMusiszisc do lekarza najlepiej. Bo pewnie cykl się przedłuży itp