reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Któraś miała tu pić whiskey, to zdrówko 🤣😄

Załączniki

• IMG_20200627_131257.jpg
    IMG_20200627_131257.jpg
    742,9 KB · Wyświetleń: 69
A 12 tydzień to nie jest 11+??? A 12+6 to już 13 tydzień
Umowa miałaby się zakończyć po upływie 3 miesiąca liczonego jako 4 tygodnie x 3 miesiące czyli 12 pełnych tygodni. 12 pełnych tygodni to 12+0, to teoretycznie od 12+1 powinna już wejść ta ochrona pracownicy, ale różnie prawnicy do tego podchodzą, bardzo możliwe, że to kwestia tego, że nie każdy wie jak te tygodnie liczyć, dlatego lepiej żeby lekarz wyraźnie na zaświadczeniu wpisał tydzień i miesiąc ciąży, tak dla pewności :) Pracodawcy raczej i tak z zasady boją się tak bawić, że zwalniają pracownicę na kilka dni przed tym terminem ochrony, no ale lepiej dmuchać na zimne i mieć wszystko w papierach od lekarza.

Któraś miała tu pić whiskey, to zdrówko [emoji1787][emoji1]
Szklaneczkę mozesz w moim imieniu wypić, bo kocham whiskey a nie moge ;)
U mnie dopiero 9 dni po o! Nie tracę nadzieji [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
To wszystko w takim razie jest mozliwe :) ja w sobote mialam biel vizira a w niedziele to ja nie zauwazylam krechy a dziewczyny wynalazly :) w poniedzialek beta byla 39 ;)

Szklaneczkę mozesz w moim imieniu wypić, bo kocham whiskey a nie moge ;) To wszystko w takim razie jest mozliwe :) ja w sobote mialam biel vizira a w niedziele to ja nie zauwazylam krechy a dziewczyny wynalazly :) w poniedzialek beta byla 39 ;)

Mówisz i masz, wypije na pewno 😄😄 nie tracę nadzieji, okres podobno za 8 dni według flo, ale.. Owu była szybciej w tym miesiącu więc czekam, w poniedziałek wyniki progesteronu. I cieszę się, że TSH taki. Piękny wynik, bo nigdy nie miałam poniżej 2

reklama
To w takim razie zyczę kwietniowego szkraba :* kwietniowe są zaje**ste :) wiem po sobie tak będąc nieskromna ;)
Zdecydowanie są zajebiste! Np JA ! Mega zajebista jestem 😂😂😉😉
Mam nadzieje, ze może uda mi się strzelić sobie urodzinowy prezent w kwietniu 2021 😃😜👍
Mówisz i masz, wypije na pewno 😄😄
Wypije i ja! Jeszcze chwila i będę u koleżanki 🍸🍸😉
Martxx1 - kciuków nie puszczam! Jeszcze masz sporo czasu do @ ! 🙂

Do góry