reklama
Rudaa94
Fanka BB :)
Ejj no nie przykro mi ile dpo?
To w takim razie zyczę kwietniowego szkraba :* kwietniowe są zaje**ste wiem po sobie tak będąc nieskromna
To w takim razie zyczę kwietniowego szkraba :* kwietniowe są zaje**ste wiem po sobie tak będąc nieskromna
Dupa! [emoji53]
Martxx1
Ejj no nie przykro mi ile dpo?
U mnie dopiero 9 dni po o! Nie tracę nadzieji
bleucoco
Umowa miałaby się zakończyć po upływie 3 miesiąca liczonego jako 4 tygodnie x 3 miesiące czyli 12 pełnych tygodni. 12 pełnych tygodni to 12+0, to teoretycznie od 12+1 powinna już wejść ta ochrona pracownicy, ale różnie prawnicy do tego podchodzą, bardzo możliwe, że to kwestia tego, że nie każdy wie jak te tygodnie liczyć, dlatego lepiej żeby lekarz wyraźnie na zaświadczeniu wpisał tydzień i miesiąc ciąży, tak dla pewności Pracodawcy raczej i tak z zasady boją się tak bawić, że zwalniają pracownicę na kilka dni przed tym terminem ochrony, no ale lepiej dmuchać na zimne i mieć wszystko w papierach od lekarza.A 12 tydzień to nie jest 11+??? A 12+6 to już 13 tydzień
Rudaa94
Szklaneczkę mozesz w moim imieniu wypić, bo kocham whiskey a nie mogeKtóraś miała tu pić whiskey, to zdrówko [emoji1787][emoji1]
To wszystko w takim razie jest mozliwe ja w sobote mialam biel vizira a w niedziele to ja nie zauwazylam krechy a dziewczyny wynalazly w poniedzialek beta byla 39U mnie dopiero 9 dni po o! Nie tracę nadzieji [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Bridget_Ben
Jeszcze jest czas zeby urosla! Nie poddawaj sie w zeszlym miesiacu tez mialam kreski na tescie i nie wiem co to bylo do teraZDupa!
Martxx1
Szklaneczkę mozesz w moim imieniu wypić, bo kocham whiskey a nie moge To wszystko w takim razie jest mozliwe ja w sobote mialam biel vizira a w niedziele to ja nie zauwazylam krechy a dziewczyny wynalazly w poniedzialek beta byla 39
Mówisz i masz, wypije na pewno nie tracę nadzieji, okres podobno za 8 dni według flo, ale.. Owu była szybciej w tym miesiącu więc czekam, w poniedziałek wyniki progesteronu. I cieszę się, że TSH taki. Piękny wynik, bo nigdy nie miałam poniżej 2
Martxx1
Powtórzę po poniedziałku. Kurde za mocno się nastawiam.. Mamy drugi ślub w lipcu przyszłego roku, a chciałam się wyrobićJeszcze jest czas zeby urosla! Nie poddawaj sie w zeszlym miesiacu tez mialam kreski na tescie i nie wiem co to bylo do teraZ
reklama
Nelja
Zdecydowanie są zajebiste! Np JA ! Mega zajebista jestemTo w takim razie zyczę kwietniowego szkraba :* kwietniowe są zaje**ste wiem po sobie tak będąc nieskromna
Mam nadzieje, ze może uda mi się strzelić sobie urodzinowy prezent w kwietniu 2021
Wypije i ja! Jeszcze chwila i będę u koleżankiMówisz i masz, wypije na pewno
Martxx1 - kciuków nie puszczam! Jeszcze masz sporo czasu do @ !