reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny jak widzę teraz te zdjęcia to one się zbytnio nie różnią. Też to widzicie 🤣 ? Czy widzicie jakąś minimalną różnicę?

reklama
Tylko że ten po lewej jest już po 48h .

Przepraszam Was za ten spam .
Ten z dzisiaj ma czułość 20 A poprzedni 10

Załączniki

• 20200627_113521.jpg
    20200627_113521.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 80
Widać różnicę i czułości się różnią. Będzie dobrze ❤❤

Dziewczyny zrobiłam tsh i progesteron, po śniadanku i myślę sobie czy tsh powinno być robione na czczo?
Na czczo robi się TSH jak bierze się leki bo leki trzeba brać ma czczo a nie można ich brać przed pobraniem :)

Widać różnicę i czułości się różnią. Będzie dobrze [emoji3590][emoji3590]

Dziewczyny zrobiłam tsh i progesteron, po śniadanku i myślę sobie czy tsh powinno być robione na czczo?
Tsh można robić nawet po zażyciu tabletki na tarczyce ja tak robię i zawsze mam miarodajny wynik.

Dziewczyny zauważyłam śluz o brzydkim kolorze taki kremowy trochę pod brąz . Siedzę i płacze bo taki sam miałam przy pozamacicznej .
Nie martw się, to nie musi oznaczać nic złego. Brązowa krew to stara krew. Równie dobrze mogła Ci gdzieś tam zalegać po zagnieżdżeniu u akurat teraz wyszła ze śluzem 😘 Czytałam, ze takie brązowe plamienia mogą występować we wczesnej ciąży nawet w okolicach terminów kolejnych @ :)

reklama
Do góry