U
użytkownik-a
Gość
Dziewczyny jak widzę teraz te zdjęcia to one się zbytnio nie różnią. Też to widzicie ? Czy widzicie jakąś minimalną różnicę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieje że wyjdzie Ci piękna Beta
Tylko że ten po lewej jest już po 48h .
Przepraszam Was za ten spam .
Ten z dzisiaj ma czułość 20 A poprzedni 10
Tylko że ten po lewej jest już po 48h .
Przepraszam Was za ten spam .
Ten z dzisiaj ma czułość 20 A poprzedni 10
Na czczo robi się TSH jak bierze się leki bo leki trzeba brać ma czczo a nie można ich brać przed pobraniemWidać różnicę i czułości się różnią. Będzie dobrze ❤❤
Dziewczyny zrobiłam tsh i progesteron, po śniadanku i myślę sobie czy tsh powinno być robione na czczo?
Tsh można robić nawet po zażyciu tabletki na tarczyce ja tak robię i zawsze mam miarodajny wynik.Widać różnicę i czułości się różnią. Będzie dobrze [emoji3590][emoji3590]
Dziewczyny zrobiłam tsh i progesteron, po śniadanku i myślę sobie czy tsh powinno być robione na czczo?
Nie martw się, to nie musi oznaczać nic złego. Brązowa krew to stara krew. Równie dobrze mogła Ci gdzieś tam zalegać po zagnieżdżeniu u akurat teraz wyszła ze śluzem Czytałam, ze takie brązowe plamienia mogą występować we wczesnej ciąży nawet w okolicach terminów kolejnych @Dziewczyny zauważyłam śluz o brzydkim kolorze taki kremowy trochę pod brąz . Siedzę i płacze bo taki sam miałam przy pozamacicznej .
Mi kazdy lekarz i każde labo zabraniało brać euthyroxu przed pobraniem i badanie TSH musiałam przez to mieć na czczo Zawsze to zaznaczali, że mam przyjść na czczo bez leków.Tsh można robić nawet po zażyciu tabletki na tarczyce ja tak robię i zawsze mam miarodajny wynik.
Ja zażywam normalnie leki i jak wynik ma być wysoki to wyjdzie wysoki jak ma wyjść za niski to wyjdzie a jak ma być w normach to wyjdzie w normach.Na czczo robi się TSH jak bierze się leki bo leki trzeba brać ma czczo a nie można ich brać przed pobraniem