reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny jak widzę teraz te zdjęcia to one się zbytnio nie różnią. Też to widzicie 🤣 ? Czy widzicie jakąś minimalną różnicę?

reklama
Tylko że ten po lewej jest już po 48h .

Przepraszam Was za ten spam .
Ten z dzisiaj ma czułość 20 A poprzedni 10

Załączniki

• 20200627_113521.jpg
    20200627_113521.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 77
Widać różnicę i czułości się różnią. Będzie dobrze ❤❤

Dziewczyny zrobiłam tsh i progesteron, po śniadanku i myślę sobie czy tsh powinno być robione na czczo?
Na czczo robi się TSH jak bierze się leki bo leki trzeba brać ma czczo a nie można ich brać przed pobraniem :)

Widać różnicę i czułości się różnią. Będzie dobrze [emoji3590][emoji3590]

Dziewczyny zrobiłam tsh i progesteron, po śniadanku i myślę sobie czy tsh powinno być robione na czczo?
Tsh można robić nawet po zażyciu tabletki na tarczyce ja tak robię i zawsze mam miarodajny wynik.

Dziewczyny zauważyłam śluz o brzydkim kolorze taki kremowy trochę pod brąz . Siedzę i płacze bo taki sam miałam przy pozamacicznej .
Nie martw się, to nie musi oznaczać nic złego. Brązowa krew to stara krew. Równie dobrze mogła Ci gdzieś tam zalegać po zagnieżdżeniu u akurat teraz wyszła ze śluzem 😘 Czytałam, ze takie brązowe plamienia mogą występować we wczesnej ciąży nawet w okolicach terminów kolejnych @ :)

reklama
Do góry