Carry88
Moderator
Jak wypijesz wodę to nadal jesteś na czczo![]()
No tak tak,ale ubzdurałam sobie, żeby wody też nie pić już teraz wiem
Śliczna kuchnia
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wypijesz wodę to nadal jesteś na czczo![]()
Przed betą tak, ale jak miała tsh sprawdzane to kazali przyjść na czczo i do tego nawet nic nie pić przed badaniemA piłyście dziewczyny wodę przed badaniami??
Przed betą tak, ale jak miała tsh sprawdzane to kazali przyjść na czczo i do tego nawet nic nie pić przed badaniem
Polecam!! [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
ale świetne płytki!! gdzie kupione- jakiś market ??Nie omieszkam pochwalić się swoją, robiliśmy ją pół roku temu![]()
No ja mam mega blisko lab, więc zawsze sobie umawiam pobrania od samego rana, bo wtedy nie ma problemu być na czczo, a przy tym tsh to się mega zdziwiłam, że nie wolno nawet wody pić...lekarz był bardzo stanowczy jak to mówił, powiedział, że mogę sobie jedynie przepłukać usta wodą i tyleNo i wlasnie to chyba tez zalezy bo jak pisalam kilka postow wczesniej ostatnio pojechalam i babka sama mi dala wode bo mowila,ze za dlugo a tez badalam tsh miedzy innymi
Hej, bez sensu zupełnie Ci lekarz kazał czekać. Od pozytywnego testu mija 12-36 h do owulacji więc polecam dzisiaj i jutro seksHej, czytsm Was już od jakiegoś czasuWasze pozytywne testy dają wielka nadzieję
Jestem w 12dc, dzusuaj na teście owulacyjnym pokazały mi się dwie ciemne kreski, do mniemam, że zaczęła się owu
mam pytanie jak często przytulacie się z partnerami? Codziennie, co 2 dzień? Mi lekarz w środę to był 10 dzień cyklu przy pęcherzyka h 21 mm kazał wstrzymać się z przytulaniem do 14 dc, wydaje mi się że to trochę długo. Co myślicie?
Jakbyś w ciągu 2 msc była kłuta 10 razy w tym 6 razy żeby sprawdzić bete, która najpierw spadała w kwietniu, a później w maju była