reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, a czy któraś z was korzystała z monitora do wykrywania płodności? Teraz mi się coś takiego wyświetliło w całkiem niezłej cenie, ale nie wiem czy jest sens coś takiego kupować czy to przesada?

No i wlasnie to chyba tez zalezy bo jak pisalam kilka postow wczesniej ostatnio pojechalam i babka sama mi dala wode bo mowila,ze za dlugo a tez badalam tsh miedzy innymi
No ja mam mega blisko lab, więc zawsze sobie umawiam pobrania od samego rana, bo wtedy nie ma problemu być na czczo, a przy tym tsh to się mega zdziwiłam, że nie wolno nawet wody pić...lekarz był bardzo stanowczy jak to mówił, powiedział, że mogę sobie jedynie przepłukać usta wodą i tyle 😳😳😳

Hej, czytsm Was już od jakiegoś czasu 😁 Wasze pozytywne testy dają wielka nadzieję 😊😊😊 Jestem w 12dc, dzusuaj na teście owulacyjnym pokazały mi się dwie ciemne kreski, do mniemam, że zaczęła się owu 😁 mam pytanie jak często przytulacie się z partnerami? Codziennie, co 2 dzień? Mi lekarz w środę to był 10 dzień cyklu przy pęcherzyka h 21 mm kazał wstrzymać się z przytulaniem do 14 dc, wydaje mi się że to trochę długo. Co myślicie?

Hej, czytsm Was już od jakiegoś czasu 😁 Wasze pozytywne testy dają wielka nadzieję 😊😊😊 Jestem w 12dc, dzusuaj na teście owulacyjnym pokazały mi się dwie ciemne kreski, do mniemam, że zaczęła się owu 😁 mam pytanie jak często przytulacie się z partnerami? Codziennie, co 2 dzień? Mi lekarz w środę to był 10 dzień cyklu przy pęcherzyka h 21 mm kazał wstrzymać się z przytulaniem do 14 dc, wydaje mi się że to trochę długo. Co myślicie?
Hej, bez sensu zupełnie Ci lekarz kazał czekać. Od pozytywnego testu mija 12-36 h do owulacji więc polecam dzisiaj i jutro seks :)

reklama
Jakbyś w ciągu 2 msc była kłuta 10 razy w tym 6 razy żeby sprawdzić bete, która najpierw spadała w kwietniu, a później w maju była

Szczerze mówiąc też nie widzę sensu robienia bety bez wyraźnych przesłanek...
Wiem, że wszystkie dziewczyny robią, ale to również nie dla mnie...
W drugiej ciąży robiłam bety od 23 dc, bo plamiłam... Ileż mnie to stresu kosztowało to głowa mała. Jestem realistką, ale w ciąży optymistką [emoji6] mówiłam sama do siebie, że jesteśmy (ja i fasolka) zdrowi, pomimo plamień. Bety nie będę robić. Chyba, że poronię i będzie trzeba sprawdzić czy spada...

Ostatnia edycja:
Do góry