Carry88
Moderator
Jak wypijesz wodę to nadal jesteś na czczo
No tak tak,ale ubzdurałam sobie, żeby wody też nie pić już teraz wiem
Śliczna kuchnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wypijesz wodę to nadal jesteś na czczo
Przed betą tak, ale jak miała tsh sprawdzane to kazali przyjść na czczo i do tego nawet nic nie pić przed badaniemA piłyście dziewczyny wodę przed badaniami??
Przed betą tak, ale jak miała tsh sprawdzane to kazali przyjść na czczo i do tego nawet nic nie pić przed badaniem
Polecam!! [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
ale świetne płytki!! gdzie kupione- jakiś market ??Nie omieszkam pochwalić się swoją, robiliśmy ją pół roku temu
No ja mam mega blisko lab, więc zawsze sobie umawiam pobrania od samego rana, bo wtedy nie ma problemu być na czczo, a przy tym tsh to się mega zdziwiłam, że nie wolno nawet wody pić...lekarz był bardzo stanowczy jak to mówił, powiedział, że mogę sobie jedynie przepłukać usta wodą i tyleNo i wlasnie to chyba tez zalezy bo jak pisalam kilka postow wczesniej ostatnio pojechalam i babka sama mi dala wode bo mowila,ze za dlugo a tez badalam tsh miedzy innymi
Hej, bez sensu zupełnie Ci lekarz kazał czekać. Od pozytywnego testu mija 12-36 h do owulacji więc polecam dzisiaj i jutro seksHej, czytsm Was już od jakiegoś czasu Wasze pozytywne testy dają wielka nadzieję Jestem w 12dc, dzusuaj na teście owulacyjnym pokazały mi się dwie ciemne kreski, do mniemam, że zaczęła się owu mam pytanie jak często przytulacie się z partnerami? Codziennie, co 2 dzień? Mi lekarz w środę to był 10 dzień cyklu przy pęcherzyka h 21 mm kazał wstrzymać się z przytulaniem do 14 dc, wydaje mi się że to trochę długo. Co myślicie?
Jakbyś w ciągu 2 msc była kłuta 10 razy w tym 6 razy żeby sprawdzić bete, która najpierw spadała w kwietniu, a później w maju była