reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Masz mutacje pai w jakim układzie? Homo czy hetero?
Ja właśnie byłam na konsultacji u innego lekarza, drugi wykluczył zespół antyfosfolipidowy, ale powiedział, że po teście wdrazyc heparyne ze względu na pai. Tylko tsh zaczęło mi skakać i muszę jeszcze do endokrynologa, miała tak któraś z was po poronieniu?
I też potwierdził teorie żeby poczekać 2 cykle od zabiegu i próbować

Dzisiaj 21dc. Ogólnie myślałam że ten cykl będzie bezowulacyjny. Miesięczke powiedzmy że mam co 31 dni. Cały czas testy wychodziły mi negatywne nawet nie ciemnialy. Jeszcze wczoraj był negatyw a tu z samego rana pozytywny. Więc wielkie odliczanie [emoji33]
Jak dla mnie pozytyw [emoji1][emoji1]który dc?

Dzisiaj 21dc. Ogólnie myślałam że ten cykl będzie bezowulacyjny. Miesięczke powiedzmy że mam co 31 dni. Cały czas testy wychodziły mi negatywne nawet nie ciemnialy. Jeszcze wczoraj był negatyw a tu z samego rana pozytywny. Więc wielkie odliczanie [emoji33]
W takim razie trzymam kciuki 😄😄😄 może akurat zaskoczy Was ten cykl 😋

reklama
Do góry