Martxx1
Fanka BB :)
Jak dla mnie pozytyw który dc?To już pozytyw czy dalej negatyw? Zobacz załącznik 1139187
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dla mnie pozytyw który dc?To już pozytyw czy dalej negatyw? Zobacz załącznik 1139187
Ja właśnie byłam na konsultacji u innego lekarza, drugi wykluczył zespół antyfosfolipidowy, ale powiedział, że po teście wdrazyc heparyne ze względu na pai. Tylko tsh zaczęło mi skakać i muszę jeszcze do endokrynologa, miała tak któraś z was po poronieniu?
I też potwierdził teorie żeby poczekać 2 cykle od zabiegu i próbować
Masz mutacje pai w jakim układzie? Homo czy hetero?
Jak dla mnie pozytyw [emoji1][emoji1]który dc?
Bier starego w pierzynyTo już pozytyw czy dalej negatyw? Zobacz załącznik 1139187
Bier starego w pierzyny[emoji16]
W takim razie trzymam kciuki może akurat zaskoczy Was ten cyklDzisiaj 21dc. Ogólnie myślałam że ten cykl będzie bezowulacyjny. Miesięczke powiedzmy że mam co 31 dni. Cały czas testy wychodziły mi negatywne nawet nie ciemnialy. Jeszcze wczoraj był negatyw a tu z samego rana pozytywny. Więc wielkie odliczanie [emoji33]
I pozycje na koniaBier starego w pierzyny
Dziękuję przyda się mam nadzieję że u mnie też zadziałaMojej koleżance przy pcos metformina pomogła w mig, nawet w ciągu 3 miesięcy zaszła powodzenia!
Kurde takie to dwuznaczne co napisałam. W sensie nie, że Ty na konia. Tylko pozycję na konia hahahaI pozycje na konia