reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny taka jestem głupia, ze zrobiłam test tak rano, ale to silniejsze ode mnie 🤣🤣🤣 jak zwykle widzę cienie. W ogóle powinni nie wpuszczać mnie do apteki. Zakaz dla mnie przed @ 🤣🤣

reklama
Jutro powtoreczka :)

Załączniki

• Screenshot_20200626_062036.jpg
    Screenshot_20200626_062036.jpg
    78,2 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Pokaż zdjęcie :)
Gołym okiem widzę ja.. Ale na zdjęciu jakoś słabo. Ja wiem podświadomie, że tam nic nie ma hahhaha 🤣🤣🤣
Hehe A przypomnij ile po owu jesteś?
Jakoś tydzień po owu dopiero 🤭🤭🤭
Śniło mi się dziś, że miałam piękna córkę na rękach i przez to mnie tknęło Haha🤣 ogólnie kłuję mnie jajnik. Ciągnie w dół mocno. Ehhh tyle czekać jeszcze 🤣🤣

Załączniki

• IMG_20200626_060314.jpg
    IMG_20200626_060314.jpg
    330,3 KB · Wyświetleń: 103
  • IMG_20200626_052427.jpg
    IMG_20200626_052427.jpg
    288,2 KB · Wyświetleń: 101
Do góry