reklama
U
użytkownik-a
Gość
Super ! Podobny wynik miałam w środę dzisiaj idę sprawdzić czy urosło. W którym to dniu cyklu taki wynik masz ?Jutro powtoreczka
Martxx1
Fanka BB :)
GratulujęJutro powtoreczka
Patla9393
29dzien cyklu (cykle ok 31dni). A Ty?Super ! Podobny wynik miałam w środę dzisiaj idę sprawdzić czy urosło. W którym to dniu cyklu taki wynik masz ?
Pokaż zdjęcie
Dziewczyny taka jestem głupia, ze zrobiłam test tak rano, ale to silniejsze ode mnie [emoji1787][emoji1787][emoji1787] jak zwykle widzę cienie. W ogóle powinni nie wpuszczać mnie do apteki. Zakaz dla mnie przed @ [emoji1787][emoji1787]
Jaki wynik miałaś w środę ? Trzymany kciuki za dzisiejszą bete
Super ! Podobny wynik miałam w środę dzisiaj idę sprawdzić czy urosło. W którym to dniu cyklu taki wynik masz ?
Alwinka
Hehe A przypomnij ile po owu jesteś?Dziewczyny taka jestem głupia, ze zrobiłam test tak rano, ale to silniejsze ode mnie jak zwykle widzę cienie. W ogóle powinni nie wpuszczać mnie do apteki. Zakaz dla mnie przed @
Alwinka
Mamy podobne cykle ja też około 31. Ja dzis 26 dc, ale testowac nie wiem kiedy będę może znowu wcale bo ostatnio @ była jak w zegarku. Chciałam w poniedziałek ale się chyba boję29dzien cyklu (cykle ok 31dni). A Ty?
reklama
Martxx1
Gołym okiem widzę ja.. Ale na zdjęciu jakoś słabo. Ja wiem podświadomie, że tam nic nie ma hahhahaPokaż zdjęcie
Jakoś tydzień po owu dopieroHehe A przypomnij ile po owu jesteś?
Śniło mi się dziś, że miałam piękna córkę na rękach i przez to mnie tknęło Haha ogólnie kłuję mnie jajnik. Ciągnie w dół mocno. Ehhh tyle czekać jeszcze
Załączniki