reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Chyba że wynik bety wyszedł inny niż był w rzeczywistości. Coz pomyłki czy też błędy się zdarzają... Mi wyszedl pierwszy cień w czwartek i w piątek więc poleciałam po drugim teście na betę a wynik był negatywny. W sobotę mialam zakrapiana impreze wstałam rano w niedzielę lekko skołowana, ale miałam jeszcze kilka testów więc zrobiłam, bo co mi szkodzi i jakie było moje zdziwienie jak wyszły dwie kreski. W poniedziałek zrobiłam kolejna betę w innym laboratorium i była już ponad 60 ml/ul .
Rozumiem ale beta 60 w krwi to ewentualnie test 10 już wyjdzie z mocna krecha i 25 też powinien wyjść przy takiej becie ale testy to tylko testy.

reklama
A @Verona26 Ty nie miałaś pierwszej bety jakiejs niziutkie? Bo się martwilas na początku. Nie było to 13 coś? Teoretycznie tez bardzo mało, a wszystko cudownie się rozwija.
Niestety ekspertką tego badania nie jestem bo robiłam raz w życiu i nie musiałam powtarzać.
Ale mi nie chodzi ze z taką beta ciąża źle się rozwija bo to nie jest wyznacznik. Chodzi o to że jak test ma czułość np 25 to musi być w moczu stężenie 25 żeby jakis cień wyszedł. Ale wiadomo beta u nie których jest 200 a testy nadal negatywne.

Na żywo na pewno widać ;)
Gołym okiem widzę ja.. Ale na zdjęciu jakoś słabo. Ja wiem podświadomie, że tam nic nie ma hahhaha [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Jakoś tydzień po owu dopiero [emoji2960][emoji2960][emoji2960]
Śniło mi się dziś, że miałam piękna córkę na rękach i przez to mnie tknęło Haha[emoji1787] ogólnie kłuję mnie jajnik. Ciągnie w dół mocno. Ehhh tyle czekać jeszcze [emoji1787][emoji1787]

To już pozytyw czy dalej negatyw?
IMG_20200626_073138.jpeg

Na tym drugim widzę lekki prześwit ale nie wiem czy to nie kreska fabryczna
Gołym okiem widzę ja.. Ale na zdjęciu jakoś słabo. Ja wiem podświadomie, że tam nic nie ma hahhaha [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Jakoś tydzień po owu dopiero [emoji2960][emoji2960][emoji2960]
Śniło mi się dziś, że miałam piękna córkę na rękach i przez to mnie tknęło Haha[emoji1787] ogólnie kłuję mnie jajnik. Ciągnie w dół mocno. Ehhh tyle czekać jeszcze [emoji1787][emoji1787]

reklama
Do góry