reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Też miałam taki sen. Śniło mi się że miałam synka i robiłam mu kanapki i akurat w tym cyklu okazało się że jestem w ciąży ale była córka [emoji85]
Ja miałam dzisiaj taki piękny sen! Ahhh, nosiłam dziecko na rękach, i mówiłam do niej cały czas, córeczko, córeczko [emoji1][emoji1] aż się rozmarzyłam [emoji1][emoji1787]

Dziewczynki podczytuje Was ostatnio po cichu, gratuluje wszystkim szczęściarom kreseczek i życzę pięknych brzuszków :)
Dzisiaj 17dc, pierwszy cykl na duphastonie, we wtorek potwierdzona owu i seksy non stop :p jestem pełna nadziei ale tak bardzo boje się ponownego rozczarowania... tez tak macie? Huśtawka nastrojów w zależności od dc? U mnie na początku wielka nadzieja i optymizm, później @ płacz i lament 🤪🤪🤪

Niestety dlatego te pozamaciczne są takie ciężkie bardzo się boję u mnie powtórki ;(
Zapytam Cię jescze jaki masz /miałaś poziom progesteronu?
Ja miałam 0.38 ... A Ty masz piękny progesteron więc nie martw się na zapas bo tym razem będzie dobrze !

U mnie beta spadła z 5500 do 3200 więc w poniedziałek powtórka i jak dalej spadnie to do domu :)

Ehhh... oni niech nie straszą tylko w konsultacji z Tobą niech podejmą najlepszą w tej sytuacji możliwą decyzje. Wiem, że przezywasz tam koszmar, bo czekanie I niewiedza jest straszna, ale znajdź w sobie jeszcze trochę siły, a lada dzień będzie po wszystkim. Odzywaj się tu do nas! Ściskam.
Beta spadła ! Jest światło w tunelu :)

Bardzo dużo mi wyjaśniłaś 😍
Dziękuję 🥰jestem teraz pełna nadzieji że się uda😁
Tak więc zapytam zarówno gin jak i endo o tą metformine😉może rzeczywiście powinnam brać dłużej duphaston, ale przy tym cyklu zbadam sobie jeszcze raz progesteron i zobaczę jak wyjdzie po owulacji 😉
Życzę Ci powodzenia w badaniu krzywej, oby wszystko było w normie 😉😍
Trzymam kciuki za Ciebie kochana! Dzięki! 💕

reklama
Do góry