Martxx1
Fanka BB :)
Aaa to tak poczelam syna [emoji85]
Ja miałam dzisiaj taki piękny sen! Ahhh, nosiłam dziecko na rękach, i mówiłam do niej cały czas, córeczko, córeczko aż się rozmarzyłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa to tak poczelam syna [emoji85]
GratulacjeJak na tę chwilę jestem w tej szczęśliwej grupie w której udało się za pierwszym strzałem dwa testy pozytywne, pierwsza beta prawidłowa i jutro dla porównania będę robiła drugi raz..
Ja miałam dzisiaj taki piękny sen! Ahhh, nosiłam dziecko na rękach, i mówiłam do niej cały czas, córeczko, córeczko [emoji1][emoji1] aż się rozmarzyłam [emoji1][emoji1787]
Też miałam taki sen. Śniło mi się że miałam synka i robiłam mu kanapki i akurat w tym cyklu okazało się że jestem w ciąży ale była córka [emoji85]
Ja miałam 0.38 ... A Ty masz piękny progesteron więc nie martw się na zapas bo tym razem będzie dobrze !Niestety dlatego te pozamaciczne są takie ciężkie bardzo się boję u mnie powtórki ;(
Zapytam Cię jescze jaki masz /miałaś poziom progesteronu?
Beta spadła ! Jest światło w tuneluEhhh... oni niech nie straszą tylko w konsultacji z Tobą niech podejmą najlepszą w tej sytuacji możliwą decyzje. Wiem, że przezywasz tam koszmar, bo czekanie I niewiedza jest straszna, ale znajdź w sobie jeszcze trochę siły, a lada dzień będzie po wszystkim. Odzywaj się tu do nas! Ściskam.
Trzymam kciuki za Ciebie kochana! Dzięki!Bardzo dużo mi wyjaśniłaś
Dziękuję jestem teraz pełna nadzieji że się uda
Tak więc zapytam zarówno gin jak i endo o tą metforminemoże rzeczywiście powinnam brać dłużej duphaston, ale przy tym cyklu zbadam sobie jeszcze raz progesteron i zobaczę jak wyjdzie po owulacji
Życzę Ci powodzenia w badaniu krzywej, oby wszystko było w normie
Ja teżAaa to tak poczelam syna [emoji85]
Czekamy!43.03 zobaczymy dziś co będzie . Cały dzień w nerwach hahaha