M_P_90
Fanka BB :)
2 msc, to było poronienie samoistne w 4tcgratulacje
Ile jesteś po poronieniu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2 msc, to było poronienie samoistne w 4tcgratulacje
Ile jesteś po poronieniu?
Ja 13 miesięcy już się staram i nic , ale trzymam kciuki :3Jaaa!
I za mną drugi cykl starań...
1 nie wiem czy czasem nie była biochemiczna (zawsze miałam idealnie równe @ co 28 dni, a miesiąc temu miałam 10 dni spóźnienia, dopiero @ nadszedł jak głupia ja lyknelam Apap Extra ).
No i teraz jestem w drugim cyklu starań, póki co 2 dni opóźnienia @ ale test negatywny na ten moment, także ciężko powiedzieć czy coś z tego będzie
Jaaa!
I za mną drugi cykl starań...
1 nie wiem czy czasem nie była biochemiczna (zawsze miałam idealnie równe @ co 28 dni, a miesiąc temu miałam 10 dni spóźnienia, dopiero @ nadszedł jak głupia ja lyknelam Apap Extra ).
No i teraz jestem w drugim cyklu starań, póki co 2 dni opóźnienia @ ale test negatywny na ten moment, także ciężko powiedzieć czy coś z tego będzie
Nie są. Idź do ginekologa w wolnym czasie.Hey
Czy ktoś może mi powiedzieć czy w srodku cyklu normalne sa 5 dniowe plamienia ? i do tego ciągniecie w podbrzuszu ? Pierwszy raz się spotkałam z takim objawem . Odrazu mówię że ciagnięcie w podbrzuszu nadal mam i nie przechodza...
Ja mam jutro sono hcg wiec pewnie ten mc nie będzie się można starac wiec już napewno przeszłam na II polowe roku grrrJa mam nadzieję że też wejdę na staraczki II połowa 2020 r [emoji6]
Ale połowa cyklu to dopiero owu woec jak ciąża?zrobiłam test ciążowy 2 dni temu i negatywny . Przeczytałam że ciągniecie w podbrzuszu to objawy ciąży ale już sama nie wiem .
Ja po sono mogłamJa mam jutro sono hcg wiec pewnie ten mc nie będzie się można starac wiec już napewno przeszłam na II polowe roku grrr
No są dwie szkoły. Zapytam jutro lekarza o ile wyjdzie drożny ...Ja po sono mogłam
Nie mierzy się pod pachą pod kątem kontrolowania temp. po owulacji czy zapłodnieniu Zresztą w ogóle nie potrzebujesz tego kontrolować. Każdy ma inną temp. normalną ciała a więc i potem wzrasta do innych poziomów.Dziewczyny mam do was pytanie jescze, ja mam temperaturę pod pachą 36,2 to nie jest za niska ? Zawsze coś kojarzę że w ciąży powinna być około 37
Wczoraj w swojej apce przeczytałam że najlepiej robić testy owu o godz 12. Bo nad ranem jest początek wyrzuty lh o szczyt ma właśnie w południe zawsze robiłam wieczorem więc szokNa monitoring nie chodzę, a właśnie miałam jakieś kasetowe testy i ta kreska nie była aż tak mocna, kumpela była u naszego wspólnego gina i on mówi, żebyśmy testy owu robiły koło południa, tak też spróbuję w następnym cyklu, w sumie to jak będzie się zbliżać owu to zrobię nawet 3 razy dziennie żeby wylapac[emoji23]