reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej. Dzisiaj robiłam wyniki między innymi progesteron. 8 dni po owulacji. Wynik i normy w załączniku. Czy to może coś znaczyć? Czy tylko tyle, że była owu?

Załączniki

• Screenshot_20200623_212109_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200623_212109_com.android.chrome.jpg
    200,8 KB · Wyświetleń: 92
  • Screenshot_20200623_212055_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200623_212055_com.android.chrome.jpg
    119,6 KB · Wyświetleń: 85
Hej. Dzisiaj robiłam wyniki między innymi progesteron. 8 dni po owulacji. Wynik i normy w załączniku. Czy to może coś znaczyć? Czy tylko tyle, że była owu?
Piękny progesteron :) Owu na pewno była a czy ciąża... Zrób test :) Ja miałam progesteron 33 jak zaszłam w 4 tc 6 dni przed terminem @ :) Wcześniej miałam go „tylko” po 19 :)

Super wieści tutaj ostatnio 🙂
A ja mam doła... Nie wiem co jest, może któraś z was tak miała i mnie pocieszy 🤷‍♀️
Dzis 23dc, zachciało nam się seksu i po nim poszłam do toalety a tam różowo 🙄 nie poleciało jakoś że mnie dużo, tylko tak przy podtarciu ze sluzem, ale jednak... Rozpłakałam się, mój niemąż nie wiedział co mi jest i była rozmowa z płaczem... Załamałam się. Chyba zamiast lepiej, to jest coraz gorzej u mnie... Jeszcze 2 dni duphaston i czekanie na @, nie wiem jak sobie pomóc mogę jeszcze... Brzuch mnie ciągnął od 3 dni, jajniki pobolewały... Poradźcie mi co robić

Dobra to teraz mi pomóżcie! Ostatni okres miałam 29 maj . Ostatni seks 12 czerwiec . Dziś 26 dc test jak widać . Kiedy bym mogła najszybciej zobaczyć czy pęchrzyk jest w macicy ?
Lycky ale czad!!!! Mi po cp lekarz mówił żeby robić betę regularnie No i przyjsc do niego jak najszybciej bo zobaczy endometrium itp ale w macicy widać coś dopiero przy becie około 1000. Zrób betę zobacz jaka jest wysoka i zdecydujesz ale umów się jak najszybciej :) Z całych sił zaciskam kciuki!

reklama
Do góry