Arielda
Fanka BB :)
Gratuluję będzie dobrzeOk dzięki za odpowiedzi jutro pójdę na bete ❤ cieszę się bardzo Ale to radość przemiszana że strachem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję będzie dobrzeOk dzięki za odpowiedzi jutro pójdę na bete ❤ cieszę się bardzo Ale to radość przemiszana że strachem
Wow jaki progesteronHej. Dzisiaj robiłam wyniki między innymi progesteron. 8 dni po owulacji. Wynik i normy w załączniku. Czy to może coś znaczyć? Czy tylko tyle, że była owu?
Piękny progesteron Owu na pewno była a czy ciąża... Zrób test Ja miałam progesteron 33 jak zaszłam w 4 tc 6 dni przed terminem @ Wcześniej miałam go „tylko” po 19Hej. Dzisiaj robiłam wyniki między innymi progesteron. 8 dni po owulacji. Wynik i normy w załączniku. Czy to może coś znaczyć? Czy tylko tyle, że była owu?
Owulacja na 100% była bo bardzo ładny progesteron. Nic z progesteronu więcej nie wyczytasz niestety.Hej. Dzisiaj robiłam wyniki między innymi progesteron. 8 dni po owulacji. Wynik i normy w załączniku. Czy to może coś znaczyć? Czy tylko tyle, że była owu?
Ile jesteś po poronieniu? Mocno Tzrymam kciuki !!! Bardzo ci kibicuje jesteś moim światełkiem w tuneluTak wygląda po wyschnięciu. Dobra idę do apteki .boję się tylko że na tym następnym nic nie zobaczę
Cudooownie! Gratuluję
Lycky ale czad!!!! Mi po cp lekarz mówił żeby robić betę regularnie No i przyjsc do niego jak najszybciej bo zobaczy endometrium itp ale w macicy widać coś dopiero przy becie około 1000. Zrób betę zobacz jaka jest wysoka i zdecydujesz ale umów się jak najszybciej Z całych sił zaciskam kciuki!Dobra to teraz mi pomóżcie! Ostatni okres miałam 29 maj . Ostatni seks 12 czerwiec . Dziś 26 dc test jak widać . Kiedy bym mogła najszybciej zobaczyć czy pęchrzyk jest w macicy ?