reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dobra to teraz mi pomóżcie! Ostatni okres miałam 29 maj . Ostatni seks 12 czerwiec . Dziś 26 dc test jak widać . Kiedy bym mogła najszybciej zobaczyć czy pęchrzyk jest w macicy ?

Sam pęcherzyk to tak 4-5tc na początku lipca powinno być widac ale jesli jeszcze byś wytrzymała dwa tygodnie to już powinno być serduszko
Dobra to teraz mi pomóżcie! Ostatni okres miałam 29 maj . Ostatni seks 12 czerwiec . Dziś 26 dc test jak widać . Kiedy bym mogła najszybciej zobaczyć czy pęchrzyk jest w macicy ?

Pęcherzyk jest widoczny jak betaHCG wynosi co najmniej 1.000 :) U mnie było to w 4+3, ale to u każdego inaczej :) U Ciebie 4+0 wypada w ten piątek :)Zbadaj przyrost bety i będziesz wiedziała kiedy iść! :) Serduszko mojego Stasia było widoczne już w 5+4, ale nie jest to reguła :)

Polećcie proszę jakiś dobry żel intymny wspomagający zapłodnienie. Mam suchość pochwy, a na tych wszystkich durexach jest napisane, że zmniejszają ruchliwość plemników. Notabene, zanim zaczęłam stosować antykoncepcję hormonalną nie miałam najmniejszego problemu z suchością, wręcz przeciwnie, potem półtora roku stosowałam anty i zaczęła się sahara, a teraz mimo, że już ich nie biorę rok problem ciągle narasta, sucho jak pieprz. Boję się, że tą antykoncepcją sobie tylko zaszkodziłam hormonalnie.... Czy któraś z Was też ma taki problem? 😟
Fertilsafe lub conceive. Ja używam ten pierwszy od kilku miesięcy. Jest meeega wydajny. Co prawda jeszcze nie udało mi się zajść ale to są żele dla starających się😊

reklama
Do góry