Mag1503
Fanka BB :)
DziękujeJa brałam 2x1 od 16 do 25dc rano i wieczorem po posiłku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujeJa brałam 2x1 od 16 do 25dc rano i wieczorem po posiłku.
Mówią że może zadziałać ... Ale ja już wątpię w to i będę prosić aby zrobili betę w czwartek i jak nie będzie spadać to laparoskopie . Nie mogę tu siedzieć w nieskończoność , w domu synek na mnie czekaAle jeszcze biorą pod uwagę, że zastrzyk drugi może zadziałać? Mam nadzieje, że jeszcze jest szansa na to. Strasznie długo musisz czekać
OK, dziękuję, dam sobie spokójMożesz spróbować, choć wynik pewnie będzie już niższy niż by był w przedziale 21-24 dc
Ja widzę na pierwszym cień, na reszcie nie. Czekamy na wynik betyJestem w podobnej sytuacji zrobilam juz kilkanascie testow i wiekszosc cien cienia , a niektore negatywne elektyczne rowniez negatywne, robie o roznych porach dzis zrobilam bete,jutro wynik i nie moge sie doczekac dzis juz mam 45dc,zawsze bylo max 35 dni cyklu i miesiaczki nadal brak... juz jestem tak skolowana,ze brak slow
Spada na kilka dni przed @, w dniu @ lub nawet po @, ale jej podwyższenie związane jest z owulacją. Po zapłodnieniu utrzymuje się podwyższona. U każdej kobiety inaczej spada. Mi spadała dopiero po wystąpieniu krwawienia, więc niestety u mnie to nie był wyznacznik. U niektórych kobiet spada na kilka dni przed @, to jak utrzymuje się dłużej, to jakiś tam wyznacznik do zrobienia testu jestDziewczyny przypomnijcie jak to jest z temperaturą? Wczoraj wydaje mi się że mogło dojść do implantacji wieczorem miałam 36.6 a przed chwilą mierzyłam i mam 37 -37.3. czy to rośnie po zapłodnieniu czy powinna spadać?
Mimo ciąży nadal mogą być typowe objawy jak na @ Ja miałam normalnie PMS tylko ciut delikatniejszy + bardzo subtelne nieliczne prawie niezauważalne inne objawyOK, dziękuję, dam sobie spokój
Na spokojnie zobaczę jak będzie w przyszłym cyklu, muszę czekać jak mi zmiany ułożą w pracy i umowie się do gina. Ja już dzisiaj mam swoje objawy @ brzuch pobolewa, cyce bolą, jedynie dodatkowo siusiu mi się chce często, bo co godzinę
Ja brałam po śniadaniu i po kolacjiKochane jak należy brać duphaston? Zapisane mam 2x1 czyli rano i wieczorem? Rano i popołudniu? Po posiłku czy obojętnie? Lekarz nic nie mówił a ja głupia nie zapytałam
@KiedyPytam Ty chyba bierzesz w 2 fazie?
Ja widzę na tych Clear BlueMalo dziewczym widzi cien wiekszosc pisze,ze wszystkie sa negatywne i czuje sie zdolowana
Ja tak raz miałam z piersiami przed terminem @. Tak bolały i piekły jakbym miała w nich jakiś stan zapalny. Nie mogłam ich nawet dotknąć. Na kilka dni przed terminem @, jak zawsze, przeszło i normalnie pojawiła się @ To najprawdopodobniej po prostu hormony a nie żadna choroba Jak nie przejdzie do @ to skonsultuj to z lekarzem
Fajnie, coraz nas wiecej zawsze to jakas nadzieja,ze nie zwariowalamJa widzę na tych Clear Blue