reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ale jeszcze biorą pod uwagę, że zastrzyk drugi może zadziałać? Mam nadzieje, że jeszcze jest szansa na to. Strasznie długo musisz czekać 🙁
Mówią że może zadziałać ... Ale ja już wątpię w to i będę prosić aby zrobili betę w czwartek i jak nie będzie spadać to laparoskopie . Nie mogę tu siedzieć w nieskończoność , w domu synek na mnie czeka :(

Możesz spróbować, choć wynik pewnie będzie już niższy niż by był w przedziale 21-24 dc :)
OK, dziękuję, dam sobie spokój☺️
Na spokojnie zobaczę jak będzie w przyszłym cyklu, muszę czekać jak mi zmiany ułożą w pracy i umowie się do gina. Ja już dzisiaj mam swoje objawy @ brzuch pobolewa, cyce bolą, jedynie dodatkowo siusiu mi się chce często, bo co godzinę🤦‍♀️

Jestem w podobnej sytuacji :( zrobilam juz kilkanascie testow i wiekszosc cien cienia , a niektore negatywne🙈 elektyczne rowniez negatywne, robie o roznych porach 😪 dzis zrobilam bete,jutro wynik i nie moge sie doczekac 🙈 dzis juz mam 45dc,zawsze bylo max 35 dni cyklu🙈 i miesiaczki nadal brak... juz jestem tak skolowana,ze brak slow 😪
Ja widzę na pierwszym cień, na reszcie nie. Czekamy na wynik bety❤️🍀

Dziewczyny przypomnijcie jak to jest z temperaturą? Wczoraj wydaje mi się że mogło dojść do implantacji wieczorem miałam 36.6 a przed chwilą mierzyłam i mam 37 -37.3. czy to rośnie po zapłodnieniu czy powinna spadać?
Spada na kilka dni przed @, w dniu @ lub nawet po @, ale jej podwyższenie związane jest z owulacją. Po zapłodnieniu utrzymuje się podwyższona. U każdej kobiety inaczej spada. Mi spadała dopiero po wystąpieniu krwawienia, więc niestety u mnie to nie był wyznacznik. U niektórych kobiet spada na kilka dni przed @, to jak utrzymuje się dłużej, to jakiś tam wyznacznik do zrobienia testu jest :)

Ostatnia edycja:
OK, dziękuję, dam sobie spokój☺️
Na spokojnie zobaczę jak będzie w przyszłym cyklu, muszę czekać jak mi zmiany ułożą w pracy i umowie się do gina. Ja już dzisiaj mam swoje objawy @ brzuch pobolewa, cyce bolą, jedynie dodatkowo siusiu mi się chce często, bo co godzinę🤦‍♀️
Mimo ciąży nadal mogą być typowe objawy jak na @ :) Ja miałam normalnie PMS tylko ciut delikatniejszy + bardzo subtelne nieliczne prawie niezauważalne inne objawy :)

Ja tak raz miałam z piersiami przed terminem @. Tak bolały i piekły jakbym miała w nich jakiś stan zapalny. Nie mogłam ich nawet dotknąć. Na kilka dni przed terminem @, jak zawsze, przeszło i normalnie pojawiła się @ 🤷🏼‍♀️ To najprawdopodobniej po prostu hormony a nie żadna choroba :) Jak nie przejdzie do @ to skonsultuj to z lekarzem :)

Dzięki pocieszylas mnie:)
Jeszcze tydzien mam nadzieje ze sie to nie utrzyma bo czuje sie coraz gorzej jakby @ juz miala sie za chwile pojawic.
Nie moge sie wyspac. Nawet przez sen czuje plecy . Prawie 10h snu a ja sie czuje jakbym zarwala nocke:( plus wygladam strasznie oczy napuchniete 😂 narzekam jak stara baba 🙄😂

reklama
Do góry