reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja ewidentnie wczoraj miałam owulację. Jak zaczął się ból od 15.30 tak trawal i trwał aż nospe wzięłam na noc. Wieczorem trochę poserduszkowalismy [emoji3590]
A od 3.30 mam mega wybuchy ciepła których już nie miałam... [emoji2356]
Zaczynamy odliczanie do testu... 1dpo[emoji123][emoji120][emoji177]

reklama
Ja ewidentnie wczoraj miałam owulację. Jak zaczął się ból od 15.30 tak trawal i trwał aż nospe wzięłam na noc. Wieczorem trochę poserduszkowalismy [emoji3590]
A od 3.30 mam mega wybuchy ciepła których już nie miałam... [emoji2356]
Zaczynamy odliczanie do testu... 1dpo[emoji123][emoji120][emoji177]

No to trzymamy kciuki!!!! :tak: ;)

Ten hormon jest zawsze w organizmie. Badania nie wykażą Ci czy przekłamuje Ci testy owu. Ja teraz miałam 3 dni pod rząd pozytywny test, 30 dni po zabiegu i nie wiem czy miałam owulacje czy tylko pik lh.
No to faktycznie ehh. Dziękuję za informację.

Mam pytanie to w takim razie czego można się dowiedzieć z testów owu jeśli są np caly czas negatywne.? Dodam że pcos nie mam przynajmniej nic o tym nie wiem.

A mowilas o tym lekarzowi? Jaka loze byc przyczyna tych boli? U mnie pierwszy taz taki cykl to noe mialam okazji spytac.
Niezbyt się przejmują lekarze. Zawsze mówię na wizycie jednemu drugiemu trzeciemu, że od owulacji do okresu pobolewa mnie podbrzusze jakbym miała dostać okres zaraz.... Ale żeby się ktoś przejął ? Kiwają głowami mówią "tak tak" i to na tyle. Tak samo jak nikt od roku nie wpadł na to dlaczego mam plamienia po owulacji i okres tydzień po owulacji.

Cześć dziewczyny, u mnie czas owulacji. Zniw zaczyna się ból brzucha, kurde w zeszłym cyklu mało nie zeszłam tak bolało i znów to samo.. Nospa nie pomaga 😓😓

Dziś rano zrobiłam test bo wytrzymać nie mogłam ale biel aż w oczy razi [emoji16] chyba mnie już ponosi wyobraźnia. Chociaż do okresu 8 dni, 7 dpo.
Mnie wysypało na buzi, bolał brzuch jak na okres i do tego dół pleców. Tydzień przed @. Zrobiłam test, bo po porodzie zazwyczaj mam bezbolesne miesiączki, więc w sumie takie okresowe bóle mi się nie zdarzają. Ciąża jeszcze nie potwierdzona betą ale dwie kreski są.

reklama
Dziś rano zrobiłam test bo wytrzymać nie mogłam ale biel aż w oczy razi [emoji16] chyba mnie już ponosi wyobraźnia. Chociaż do okresu 8 dni, 7 dpo.
Mi 8dpo wyszedł jaka lipny test pink elektroniczny pozytywny. On podobno wszystkim pokazuje tak. Na clear blue i na paskowym nie było niczego. Dopiero na drugi dzień czyli 9 dpo cień.

Do góry