Smerfetka94
Fanka BB :)
Wogole? Wystarczy pobierzesz aplikacje ,pozniejnie dostepu już nie trzeba miecJa nie mam netu w telefonie także apki odpadają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wogole? Wystarczy pobierzesz aplikacje ,pozniejnie dostepu już nie trzeba miecJa nie mam netu w telefonie także apki odpadają
No, takie słodko gorzkie. Bo bardzo się cieszę, że komuś się udało i tak naprawdę się cieszę a chwilę później smuteczek lekki gdzieś się wkrada no bo "to mogłam być ja "No mnie bardziej ruszają II, a porody to tam co tam porody
No, takie słodko gorzkie. Bo bardzo się cieszę, że komuś się udało i tak naprawdę się cieszę a chwilę później smuteczek lekki gdzieś się wkrada no bo "to mogłam być ja [emoji24]"
Wczoraj właśnie jak nadeszła paskudna @ to widziałam tu zdjęcia z "cieniami" i wylam jak mały porzucony bóbr bo noo też bym chciała taki cień ciena zobaczyć.
Dwa dni temu byłam u gin i pęcherzyk 15 mm wiec nie przestawilo się. Przeziębiona nie jestem. Nic mi nie dolega. Podróży brak. Stresów brak
Wszystkie zobaczymy tak trzeba myśleć i tego się trzymać!Mam nadzieje i wierze, że szybko zobaczysz
A.moze te testy jakieś ciulowe są?
Mega mocno trzymam kciuki! Kiedy powinnaś mieć okres?Jeśli test po 10 latach starań wyszedłby pozytywny to będę bluzgać... W sensie z radości...