reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Nawet sobie nie żartuj tak! Z resztą, cycki na chwilę sobie oklapły nic takiego! Na tyle "pozytywnych" objawów jakie masz nie powinnas się przejmować 🙂 mam ogromną nadzieję, że we wtorek lub środę pochwalisz się tu przepięknymi dwiema kreskami.
Trochę się rozkleiłam przez to wszystko, ale dziękuję za ciepłe słowa 😘Może lepiej teraz mieć wątpliwości i później być mile zaskoczonym, niż rozczarowanym, że to wszystko to był czysty przypadek, albo chwilowy za duży poziom hormonów, albo Bóg wie co jeszcze. Chociaż skąd krople krwi tydzień przed @, to jedyne co do głowy mi przychodzi to jakieś ciężkie choroby.
Ech, co ma być to będzie!

reklama
Będzie dobrze:) Dobranoc dziewczęta [emoji4]
Trochę się rozkleiłam przez to wszystko, ale dziękuję za ciepłe słowa [emoji8]Może lepiej teraz mieć wątpliwości i później być mile zaskoczonym, niż rozczarowanym, że to wszystko to był czysty przypadek, albo chwilowy za duży poziom hormonów, albo Bóg wie co jeszcze. Chociaż skąd krople krwi tydzień przed @, to jedyne co do głowy mi przychodzi to jakieś ciężkie choroby.

Trochę się rozkleiłam przez to wszystko, ale dziękuję za ciepłe słowa 😘Może lepiej teraz mieć wątpliwości i później być mile zaskoczonym, niż rozczarowanym, że to wszystko to był czysty przypadek, albo chwilowy za duży poziom hormonów, albo Bóg wie co jeszcze. Chociaż skąd krople krwi tydzień przed @, to jedyne co do głowy mi przychodzi to jakieś ciężkie choroby.
Nie martw się i myśl pozytywnie 🙂 będzie dobrze! ❤️

Zgoda, ale jeśli robi się test rano j jest jakaś tam kreska to ten robiony dzień później powinien być już wyrazniejszy. Ja we wszystkich 5 ciazach miałam wieczorem ciemniejsza kreche niż rano tego samego dnia.
tak bo wraz z przyrostem bety kreska bedzie ciemniec :) ja nie napisalam nigdzie, ze nie bedzie ciemniejsza :) u mnie testy niedziela, poniedzialek niemal identyczne, we wtorek beta 36, test minimalnie ciemniejszy,nadal bardzo slabo widoczny. a potem to juz robilam codziennie do konca tygodnia 😂 😂 😂 w koncu pojawily sie ciemniejsze

U mnie dalej nic 🙊🙈🙉
Ostatnie krwawienie miałam 16-20 grudnia (na tabletkach, jakieś rozregulowanie 😳), 20 też przyjęłam ostatnią tabletkę. Od tej pory nic.
Jestem prawie pewna że owulacja była w okolicach 25-27 grudnia, później czułam takie rozbieranie w dole brzucha (jak na okres ale nie do końca), lekkie kłucie w podbrzuszu, mrowienie w piersiach (choć boleć nie bolą i większe nie są - chyba nawet trochę spadły po odstawieniu tabletek ;) ) ...
Robiłam test 9.01 i bieluśko, a okres się nie zapowiada, nawet brzuch nie boli...

reklama
A mnie dziś się śniło, że robiłam test i wyszły od razu dwie kreski. Kiedyś słyszałam że w życiu jest na odwrót niż w snach... Zrobiłam przed chwilą test i boję się na niego spojrzeć żeby sie nie rozczarować.. 😔

Do góry