Temat tego wątku owszem nie dotyczy porodu, odstawienia od piersi itp okeeey ale chyba jest to normalna rzecz że przewijają się różne tematy. Osoby które staraja się 10 lat czy rok czy miesiąc mają chyba styczność z małymi dziećmi z porodami w rodzinie czy wśród znajomych i nie każdy się z nimi obchodzi jak z jajkiem i niestety ale ja uważam że taka jest rzeczywistość.Zgadzam się z tobą. Uważam ze nie wjst to wątek na opis porodu, odstawienia od piersi, czy zakupu prezentu dla dziecka. Są tutaj dziewczyny które po 10 lat staraja się o dziecko i nadal nie są matkami. Myśle ze ciężko im się czyta o odstawieniu od piersi. Ja mam już dziecko a mimo to raza mnie tutaj takie tematy.
A to mi nie zmieniła ani razu , sama zmieniłam w opcjach że cykl nie 30dniowy a 31. Za krótko korzystam z aplikacji żeby cwaniara sama sobie zmienialaTeż używam flo i też co chwilę mi zmienia sama ☹cykle mam 28 dniowe. Bardzo naprawdę bardzo rzadko zdarza się, że jest jeden dzień spóźnienia. Miałam tak może max 2 razy jak byłam bardzo mocno chora. Natomiast flo nagle przesuwa mi datę miesiączki o 2 a nawet 3 dni tak o z dupy