reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja mam dzisiaj 20 dc i wlansie mnie coś kluje po stronie gdzie była cp także też sobie coś już wkrecam ;(

@Mrufka®®® A pamiętasz czy przed miesiączka czułaś jakieś kłucie wlansie po tej lewej stronie?
Zastanawiam się czy czuć implamtacje ciąży pozamacicznej bo że swojej nie pamiętam bo było to rok temu .

Dziewczyny które czyli ból implantacyjny jak bysfi3 go opisaly ?
To może tam Niech szukaja. Mnie bolał cały bok.
Nic mnie nie bolało a testy ciążowe wychodziły z cieniami już 5 dni przed @. Dostałam krwawienia w terminie@ czyli wyglądało na to że się nie udało a tu takie chocki klocki ... Siedzę na IP oczywiście przez tego zasranego wirusa mąż nie mógł wejść . Już prawie godzinę czekam :/

Moje testy od 5dc wyglądają tak.
Image.jpeg

no póki co negatywne, jeszcze przyjdzie ten czas :)

ja czekam na @ lub ciążę, za 2 dni okres, testy ciążowe negatywne.. ale tez nie wiem jak to było z moją owu i czy była i kiedy.
Kiedyś robiłam testy owu 6 cykli z rzędu to tylko w 1 cyklu pokazały mi pik LH. W zeszłym roku wróciłam do testów owu to robiłam właśnie clearblue różowe i udało się zajść, ale niestety straciłam. I teraz wróciłam bo w klinice lekarka prosiła robić minimum 3 cykle od ostatniego dnia @ aż do pozytywnego testu.

Hej dziewczyny, dziś odebrałam wynik bety z przed tygodnia ( niestety przez święto tak się przedłużyło oczekiwanie na wynik) wyszło 199 to był 4 tydzień (4+1)a normy na 4 tydz to 9,5-750 dziś znowu zrobiłam Ale wynik dopiero w czwartek . Progesteron miałam 15.55.
Betę trzeba robić kochana w odstępie 48 lub 72 h. Robienie jej w innych losowych odstępach czasu nie pokaże czy ciąża rozwija się prawidłowo. Samo mieszczenie się wyniku w normach o niczym niestety nie świadczy.

reklama
Do góry