reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja mam dzisiaj 20 dc i wlansie mnie coś kluje po stronie gdzie była cp także też sobie coś już wkrecam ;(

@Mrufka®®® A pamiętasz czy przed miesiączka czułaś jakieś kłucie wlansie po tej lewej stronie?
Zastanawiam się czy czuć implamtacje ciąży pozamacicznej bo że swojej nie pamiętam bo było to rok temu .

Dziewczyny które czyli ból implantacyjny jak bysfi3 go opisaly ?
To może tam Niech szukaja. Mnie bolał cały bok.
Nic mnie nie bolało a testy ciążowe wychodziły z cieniami już 5 dni przed @. Dostałam krwawienia w terminie@ czyli wyglądało na to że się nie udało a tu takie chocki klocki ... Siedzę na IP oczywiście przez tego zasranego wirusa mąż nie mógł wejść . Już prawie godzinę czekam :/

Moje testy od 5dc wyglądają tak.
Image.jpeg

no póki co negatywne, jeszcze przyjdzie ten czas :)

ja czekam na @ lub ciążę, za 2 dni okres, testy ciążowe negatywne.. ale tez nie wiem jak to było z moją owu i czy była i kiedy.
Kiedyś robiłam testy owu 6 cykli z rzędu to tylko w 1 cyklu pokazały mi pik LH. W zeszłym roku wróciłam do testów owu to robiłam właśnie clearblue różowe i udało się zajść, ale niestety straciłam. I teraz wróciłam bo w klinice lekarka prosiła robić minimum 3 cykle od ostatniego dnia @ aż do pozytywnego testu.

Hej dziewczyny, dziś odebrałam wynik bety z przed tygodnia ( niestety przez święto tak się przedłużyło oczekiwanie na wynik) wyszło 199 to był 4 tydzień (4+1)a normy na 4 tydz to 9,5-750 dziś znowu zrobiłam Ale wynik dopiero w czwartek . Progesteron miałam 15.55.
Betę trzeba robić kochana w odstępie 48 lub 72 h. Robienie jej w innych losowych odstępach czasu nie pokaże czy ciąża rozwija się prawidłowo. Samo mieszczenie się wyniku w normach o niczym niestety nie świadczy.

reklama
Do góry