reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Zgadzam się z tobą. Uważam ze nie wjst to wątek na opis porodu, odstawienia od piersi, czy zakupu prezentu dla dziecka. Są tutaj dziewczyny które po 10 lat staraja się o dziecko i nadal nie są matkami. Myśle ze ciężko im się czyta o odstawieniu od piersi. Ja mam już dziecko a mimo to raza mnie tutaj takie tematy.

No już myślałam, że tylko ja świruje...

Wiem, że tu nikt nie chciał nikogo urazić czy coś; po prostu taki temat sie nawinął, ktoś tam pociągnął dalej i tyle. Chciałam po prostu na to zwrócić uwagę, że to nie jest takie obojętne...

Mam nadzieje, że tu się nikt nie poczuł dotknięty czy coś ;)

Paulina
Koniecznie daj znać jak wynik. I na dobre wieści czekamy!

reklama
U mnie 31dc dobiega końca bez @ apka flo wyliczyła okres na dzis przy cyklu 30dniowym zmieniłam sama na 31dniowy cykl (taki miałam w tamtym miesiącu) więc teoretycznie jutro.. jak nie przyjdzie to ja już nie wiem. Nie chcę się łudzić że miałam owulacje pozno i że może jednak coś z tego będzie, ale jeśli się nie pojawi do poniedziałku to może powtorze ta betę. Sama nie wiem.

No już myślałam, że tylko ja świruje...

Wiem, że tu nikt nie chciał nikogo urazić czy coś; po prostu taki temat sie nawinął, ktoś tam pociągnął dalej i tyle. Chciałam po prostu na to zwrócić uwagę, że to nie jest takie obojętne...

Mam nadzieje, że tu się nikt nie poczuł dotknięty czy coś ;)

Paulina
Koniecznie daj znać jak wynik. I na dobre wieści czekamy!
Macie racje !!! :)

Sorka nadrabiam was bo mam chwilę dopiero i też odpisałam na to czy sn czy CC. Nie powinno na tym wątku się tego pisać .

U mnie 31dc dobiega końca bez @ apka flo wyliczyła okres na dzis przy cyklu 30dniowym zmieniłam sama na 31dniowy cykl (taki miałam w tamtym miesiącu) więc teoretycznie jutro.. jak nie przyjdzie to ja już nie wiem. Nie chcę się łudzić że miałam owulacje pozno i że może jednak coś z tego będzie, ale jeśli się nie pojawi do poniedziałku to może powtorze ta betę. Sama nie wiem.
Też używam flo i też co chwilę mi zmienia sama ☹️cykle mam 28 dniowe. Bardzo naprawdę bardzo rzadko zdarza się, że jest jeden dzień spóźnienia. Miałam tak może max 2 razy jak byłam bardzo mocno chora. Natomiast flo nagle przesuwa mi datę miesiączki o 2 a nawet 3 dni tak o z dupy 🙄

Polecam mój kalendarzyk, u mnie rzadko się myli. Wylicza dni płodne i okres na podstawie średnich, dużo można w nim notować. Używam już kilka dobrych lat [emoji4]
Też używam flo i też co chwilę mi zmienia sama [emoji3525]cykle mam 28 dniowe. Bardzo naprawdę bardzo rzadko zdarza się, że jest jeden dzień spóźnienia. Miałam tak może max 2 razy jak byłam bardzo mocno chora. Natomiast flo nagle przesuwa mi datę miesiączki o 2 a nawet 3 dni tak o z dupy [emoji849]

reklama
Do góry