reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wyraziłam tylko swoje zdanie i tyle.

Masz prawo pisać na jaki tam temat chcesz...

Fotki akurat nie, bo nie życze tu nikomu źle i żeby się miesiącami tutaj pocił nad staraniami. No cóż wszystko kwestia perspektywy

I wątek staraczek zamienił się w porodowy :crazy:

Nie żebym miała wąty, ale ktoś kto się stara i jest zdołowany... i widzi takie posty o porodzie o przebiegu... cóż troche desperacyjnie działa...

ale mną się nie przejmujcie, dostaje po gębie (przepraszam ale delikatniej nie da sie tego nazwać) nie raz, także tylko chciałam taką uwagę tutaj przedstawić, postawmy się na miejscu ludzi, którzy tu wchodzą... :unsure::unsure:

Zgadzam się z tobą. Uważam ze nie wjst to wątek na opis porodu, odstawienia od piersi, czy zakupu prezentu dla dziecka. Są tutaj dziewczyny które po 10 lat staraja się o dziecko i nadal nie są matkami. Myśle ze ciężko im się czyta o odstawieniu od piersi. Ja mam już dziecko a mimo to raza mnie tutaj takie tematy.

Ja robilam tylko 2 razy.
Pierszy raz 23.12 dzien przed planowana @ i wynik 53.1,a druga robilam 27.12 i wybik 445.3. Ogolnir w kazdym kalkulatorze mialam norme i nic nie wskazywalo na bliznieta 😊
No to u mnie 30.12 21.6. 02.01 169 i. 04.01. 460 :eek:

U mnie dzis cos takiego.. Nie wiem czy cos widac i czy cos z tego bedzie. 4 dni do @

Zobacz załącznik 1067110
Bardzo mocno trzymam kciuki za przyrost i miejsce na Wrześniówkach! Jutro powtarzasz? :D
Myślę o Tobie od czasu kresek @Milipiet :D

Kochane ja zawieszam starania. Wszystkim Wam życzę II [emoji3531]
Wracaj z pozytywną energią :)

Wracając do tematów staraniowych.
30 dc przebiegł znów bez @.
Byli goście to było i wino. I co? Wypiłam łyk i mnie odrzuciło... Oddałam kieliszek mężowi.
Trochę mnie bolał brzuch pod wieczór jak za długo siedziałam w jednej pozycji.
A testujesz kiedy? :D Może jutro :)

reklama
A jakie są wasze wizję porodu? Jesteście nastawione na SN może CC? Ja miałam już jedną cesarke i w sumie SN (martwa córeczka niestety w 23tyg ale zaliczam to jako jeden z porodów) i teraz po cc (5lat temu) marzy mi się poród naturalny! Taki bez parcia, gdzie będę mogła chodzić, kucac, siedzieć w wannie. A najlepiej jakby udało się urodzić w domu ❤ tylko boje się trochę rozejscia blizny i pęknięcia macicy. Nie dzieje się to za czsrsto ale jednak. Planuję wykupić sobie opiekę prywatnej położnej która nad wszystkim by czuwała. No ale zobaczymy. Temat może bardzo do przodu ale ciągle myślę o tym jak to będzie wyglądało itd.
Ja rodziłam 10 godzin i nagle zaczęło tętno spadać więc była nagła cesarka. Na tą chwilę nie wyobrażam sobie sn i przechodzenia tego ponownie . Chciałabym zaplanowana cesarkę :)

Do góry