reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Myślę, że dzisiaj jest 9 dni po owu. 5 czerwca był pęcherzyk, 6 czulam lekki ból, 7 przy monitoringu już pecherzyka nie było.
To zdecydowanie za wcześnie na pozytywną betę we krwi :) Bardzo rzadko do zagnieżdżenia dochodzi 6 dpo żeby 9 dpo beta była już pozytywna :) Ja bym powtórzyła, bo niska beta o niczym nie świadczy wg mnie :)

To zdecydowanie za wcześnie na pozytywną betę we krwi :) Bardzo rzadko do zagnieżdżenia dochodzi 6 dpo żeby 9 dpo beta była już pozytywna :) Ja bym powtórzyła, bo niska beta o niczym nie świadczy wg mnie :)
Chciałam to usłyszeć, bo znowu się rozczarowanie wdarło. Niby czytałam o tym wszystkim i wiem, ale dobrze tu z wami porozmawiać:) dziekuje bardzo :)

U mnie dzisiaj 18
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, ale od dłuższego czasu czytam wasze posty i za kazdym razem trzymam za nas kciuki.
Moja historia po krotce - szybka ciąża 1 cykl starań, ale okazało się, że była pozamaciczna - brak lewego jajowodu. Mam cykle stymulowane Clo, Pregnylem. Od 2 mcy staramy się o dziecko, dzisiaj mam 22 dzien cyklu, wg. Flo @ mam dostac w sobotę. Dzisiaj robiłam bete i wyszła 1.7...myślicie, że coś może jeszcze wyjść?
Ja też miałam pozamaciczna robiłaś drożność jajowodow?

Ja jestem już 1 dzień po terminie @ ale testy negatyw. Pewnie znowu jakaś torbiel. Umówiłam się na badanie drożności jajowodu w szpitalu w przyszłym tygodniu muszę do tego czasu dostac okres i go skończyć a ta lachudra na zlosc nie chce przyjsc

reklama
U mnie dzisiaj 18
Ja też miałam pozamaciczna robiłaś drożność jajowodow?
Nie robiłam, bo jak mnie otwierali powiedzieli, że lewy jajowód miałam drożny jak autostrada, a mimo wszystko ugrzęzło po drodze, poza tym popatrzył podczas laparo na prawy jajowód, który stwierdził że jest całkiem w porzadku. więc lekarz prowadzący powiedział,że na razie działamy, bo drożność to u mnie tylko niepotrzebna ingerencja przynajmniej na razie.

Do góry