reklama
Olka2729
Fanka BB :)
Tak miesiączka po skończeniu dup może przyjść do 10dni.Czyli mam się nie martwić? I za kilka dni mogę się spodziewać normalnego okresu?
Ilo
Zaangażowana w BB
U mnie beta z 10.06- 499,69, dziś-928,66 17.06 wizyta u lekarzaDziewczyny dzisiaj 22 dc., 11 dpo i rano zrobiłam z ciekawości test owulacyjny. Wyszedł pozytywny. No i nie wytrzymałam. Zrobiłam test ciążowy. Jutro lecę na betę. !!!!
Trzymam mocno kciuki
Olcia2052
SuperDziewczyny dzisiaj 22 dc., 11 dpo i rano zrobiłam z ciekawości test owulacyjny. Wyszedł pozytywny. No i nie wytrzymałam. Zrobiłam test ciążowy. Jutro lecę na betę. !!!!
Ciemna, dlatego się zdecydowałam na ciążowy.Gratuluje a druga kreska na owulacyjnym bardzo ciemna wyszła czy raczej jasna?
Załączniki
Gabson123
Długo się staraliście? Zdradz sposób na sukcesCiemna, dlatego się zdecydowałam na ciążowy.
To 4 cykl starań po poronieniu w grudniu. Po 3 cyklach poszłam na monitoring cyklu ichyba się wstrzelilismy. Lekarz powiedział że pęcherzyk ma 22.2m więc pęknie w ciągu 7-10 h i tak próbowaliśmy.Długo się staraliście? Zdradz sposób na sukces
*Katarina*
Mam to samo.... Okres trwa 3 dni a przed nim plamienia. Lekarz coś ci radził?Masz taki wynik jak ja. Badania robione 24 dc. Ja mam niedomoge lutealną, 4 dni przed @ plamienia i bardzo skąpy okres z miesiąca na miesiąc słabszy.
Maxi89
Mam nadzieję, że u Ciebie to będzie ciąża, ale już kilka dziewczyn tu było z pozytywnymi owulacyjnymi, a @ i tak przyszła i to nie była ciąża mam nadzieję, że u Ciebie jednak coś jest na rzeczyU mnie od 2 dni ten dziwny ból w piersiach przy dotykaniu, którego nigdy wcześniej nie miałam w ogóle mnie przed @ piersi nie bolały raczej, a już na pewno nie tak mocno i jeszcze nie wiem po co, ale z ciekawości zrobiłam kolejny test owulacyjny ( wiem, ze to nic nie znaczy ) i zrobił się jeszcze mocniejszy nie mam pojęcia skąd to skoro to 8 dpo
reklama
Maxi89
Widzę!Hej kochane, u mnie 32 dc. Wcześniej testowanie wychodziło totalnie bielą vizira.. Ale dzisiaj wydaje mi się, ze widać cień cienia? Jak myślicie ?