reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja mialam w tym cyklu! I trwało to dość długo, jakoś z 5 dni. Takie brązowe plamienie i śluz owulacyjny tez brązowawy. Mój gin mówi ze czasem tak się dzieje kiedy przed owulacja następuje spadek estrogenów i żeby się nie martwić. Po dwóch zastrzykach pregnylu na pęknięcie pęcherzyka przestałam w końcu plamić. Ciekawe czy będzie owulacja czy nie... czy któreś z Was tez mimo zastrzyków nie pękały pecherzyki? :(
Mam tak jak ty od roku. Nitki krwi w sluzie od owu. Jak poznasz przyczynę i lekarstwo na to, daj znać

Dokładnie 37 dni więc nie najgorzej bo przed zajściem w ciaze, moje cykle wahały się 30-33 [emoji6]
A jak u Ciebie, długo już czekasz?

Super, ja też czekam. U mnie minęło 30 dni i coś czułam, że ma przyjść, ale jeszcze nie ma. Starać się możemy i tak po 2 cyklu, ale już bym chciała żeby był :) przedtem miałam cykle 28 dni i ani dnia przesunięcia jak nie przyszedł od razu wiedziałam, że jestem w ciąży oby znów udało się szybko 😉

Do dziewczyn, które brały Duphaston na wywołanie okresu. Brałam wedle zaleceń 7 dni 2x1, dzisiaj 3 dzień po odstawieniu rano lekkie plamienie, a teraz czysto 😲 czy któraś tak miała? Myślałam, że z czasem się rozkręci w normalny okres, a tu nic. Na dodatek chciałam zrobić badania między 3-5 dc i teraz nie wiem czy liczyć to plamienie jako 1dc?

Mam pytanie do dziewczyn które brały clostilbegit. jak przyjmowalyscie te tabletki? byłam u lekarza, ale nie zakodowałam czy mam brac raz dziennie czy dwa razy wiem że od 5dc. Taki natłok informacji, że nie pamiętam 🤦‍♀️

Mam pytanie do dziewczyn które brały clostilbegit. jak przyjmowalyscie te tabletki? byłam u lekarza, ale nie zakodowałam czy mam brac raz dziennie czy dwa razy wiem że od 5dc. Taki natłok informacji, że nie pamiętam 🤦‍♀️
Ja brałam od 3 dc przez 5 dni 2×1 rano a miesiąc wcześniej identyczne też od 3 dc tylko 1×1 rano

Do dziewczyn, które brały Duphaston na wywołanie okresu. Brałam wedle zaleceń 7 dni 2x1, dzisiaj 3 dzień po odstawieniu rano lekkie plamienie, a teraz czysto 😲 czy któraś tak miała? Myślałam, że z czasem się rozkręci w normalny okres, a tu nic. Na dodatek chciałam zrobić badania między 3-5 dc i teraz nie wiem czy liczyć to plamienie jako 1dc?
Ja też tak mam zazwyczaj na drugi lub trzeci dzień od tego plamienia zaczyna mi się okres😉

reklama
Dziewczyny dzisiaj 22 dc., 11 dpo i rano zrobiłam z ciekawości test owulacyjny. Wyszedł pozytywny. No i nie wytrzymałam. Zrobiłam test ciążowy. Jutro lecę na betę. !!!!

Załączniki

• IMG_20200612_201004.jpg
    IMG_20200612_201004.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 138
Do góry