Nelja
Fanka BB :)
Tez widzę !Ja widzę i trzymamżeby tak bylo❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez widzę !Ja widzę i trzymamżeby tak bylo❤
Hej dziewczyny. Mam wynik progesteronu z 7 dni po owulacji. Więc wynik to 7,23.
Wiem że to kiepsko ale co to może oznaczać? Owulację miałam, bo potwierdzona monitoringiem. I ten wynik był robiony w dniu kiedy już zaczynałam plamić.
No tak myślę. Dzisiaj poszłam za ciosem i zrobiłam amh.Skoro miałaś owulacje potwierdzoną to ten wynik na tyle na ile się poznałam wskazuje na niedomogę lutelną ewidentnie.
Masz taki wynik jak ja. Badania robione 24 dc. Ja mam niedomoge lutealną, 4 dni przed @ plamienia i bardzo skąpy okres z miesiąca na miesiąc słabszy.Hej dziewczyny. Mam wynik progesteronu z 7 dni po owulacji. Więc wynik to 7,23.
Wiem że to kiepsko ale co to może oznaczać? Owulację miałam, bo potwierdzona monitoringiem. I ten wynik był robiony w dniu kiedy już zaczynałam plamić.
To jesteśmy na tym samym etapie , będziemy razem testowaćHen Dziewczyny
Czytam Was na bierzaco tylko pisac nie ma czasu
Gratuluje wszystkim ktore zobaczyly ta upragniona 2 kreseczke
U mnie 13dc dzis. Dzialamy od 5dc flo wyliczylo ze ovu za 4 dni ale... wczoraj juz cos piersi bolaly i jajnik. Dzis bola dalej plus lewy jajnik dokucza. Plus taki glutek baaardzo rozciagliwy takze moze to i juz? Musze sie zaopatrzyc w testy owulacyjne w nastepnym miesiacu chociaz oczywiscie mam nadzieje ze nie bedzie trzeba i zrobie sobie urodzinowy prezent w marcu
Trzymam za nas wszystkie bardzo mkcno kciuki pomimo ze nie udzielam sie czesto kibicuje Wam a w sumie Nam wszystkim bardzo mocno i widzac Wasze 2 kreseczmi ciesze sie jakby moje byly
Ja mialam w tym cyklu! I trwało to dość długo, jakoś z 5 dni. Takie brązowe plamienie i śluz owulacyjny tez brązowawy. Mój gin mówi ze czasem tak się dzieje kiedy przed owulacja następuje spadek estrogenów i żeby się nie martwić. Po dwóch zastrzykach pregnylu na pęknięcie pęcherzyka przestałam w końcu plamić. Ciekawe czy będzie owulacja czy nie... czy któreś z Was tez mimo zastrzyków nie pękały pecherzyki?Cześć Dziewczyny, od tygodnia biorę ovarin, w tym tygodniu również wypadała owulacja, zauważyłam że po stosunku lekko plamię tzn. pojawiają się smugi krwi w śluzie. Miał ktoś tak? Wiecie może dlaczego tak się dzieje? Nigdy nie miałam takiej sytuacji.