reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wynik testu owulacyjnego z godziny 12.30. Czas na przytulanki...po ilu godzinach od testu próbujecie ?

Załączniki

• 6B624BFF-B4E4-4140-AEB4-89701E6E37D1.jpeg
    6B624BFF-B4E4-4140-AEB4-89701E6E37D1.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 95
Hen Dziewczyny🤗
Czytam Was na bierzaco tylko pisac nie ma czasu 🙄
Gratuluje wszystkim ktore zobaczyly ta upragniona 2 kreseczke 😍🤗
U mnie 13dc dzis. Dzialamy od 5dc 😂 flo wyliczylo ze ovu za 4 dni ale... wczoraj juz cos piersi bolaly i jajnik. Dzis bola dalej plus lewy jajnik dokucza. Plus taki glutek baaardzo rozciagliwy takze moze to i juz? Musze sie zaopatrzyc w testy owulacyjne w nastepnym miesiacu chociaz oczywiscie mam nadzieje ze nie bedzie trzeba i zrobie sobie urodzinowy prezent w marcu 😁
Trzymam za nas wszystkie bardzo mkcno kciuki:) pomimo ze nie udzielam sie czesto kibicuje Wam a w sumie Nam wszystkim bardzo mocno i widzac Wasze 2 kreseczmi ciesze sie jakby moje byly 😂

Hej dziewczyny. Mam wynik progesteronu z 7 dni po owulacji. Więc wynik to 7,23.
Wiem że to kiepsko ale co to może oznaczać? Owulację miałam, bo potwierdzona monitoringiem. I ten wynik był robiony w dniu kiedy już zaczynałam plamić.

Skoro miałaś owulacje potwierdzoną to ten wynik na tyle na ile się poznałam wskazuje na niedomogę lutelną ewidentnie.
Wiem że to kiepsko ale co to może oznaczać? Owulację miałam, bo potwierdzona monitoringiem. I ten wynik był robiony w dniu kiedy już zaczynałam plamić.

Masz taki wynik jak ja. Badania robione 24 dc. Ja mam niedomoge lutealną, 4 dni przed @ plamienia i bardzo skąpy okres z miesiąca na miesiąc słabszy.

Cześć dziewczyny, troszkę się nie odzywałam, ale was czytam. My właśnie zaczęliśmy pierwszy cykl starań o drugiego bobaska. Dzisiaj mam 15 dzień cyklu, przedwczoraj był stosunek, wczoraj czułam lekkie kłucie jakby owulacja, dzisiaj poprawiamy:D mam nieregularne cykle, więc ciężko mi określić kiedy co i jak:) robię to na czuja :D życzę wszystkim powodzenia !

Hen Dziewczyny🤗
Czytam Was na bierzaco tylko pisac nie ma czasu 🙄
Gratuluje wszystkim ktore zobaczyly ta upragniona 2 kreseczke 😍🤗
U mnie 13dc dzis. Dzialamy od 5dc 😂 flo wyliczylo ze ovu za 4 dni ale... wczoraj juz cos piersi bolaly i jajnik. Dzis bola dalej plus lewy jajnik dokucza. Plus taki glutek baaardzo rozciagliwy takze moze to i juz? Musze sie zaopatrzyc w testy owulacyjne w nastepnym miesiacu chociaz oczywiscie mam nadzieje ze nie bedzie trzeba i zrobie sobie urodzinowy prezent w marcu 😁
Trzymam za nas wszystkie bardzo mkcno kciuki:) pomimo ze nie udzielam sie czesto kibicuje Wam a w sumie Nam wszystkim bardzo mocno i widzac Wasze 2 kreseczmi ciesze sie jakby moje byly 😂
To jesteśmy na tym samym etapie , będziemy razem testować :D

reklama
Cześć Dziewczyny, od tygodnia biorę ovarin, w tym tygodniu również wypadała owulacja, zauważyłam że po stosunku lekko plamię tzn. pojawiają się smugi krwi w śluzie. Miał ktoś tak? Wiecie może dlaczego tak się dzieje? Nigdy nie miałam takiej sytuacji.
Ja mialam w tym cyklu! I trwało to dość długo, jakoś z 5 dni. Takie brązowe plamienie i śluz owulacyjny tez brązowawy. Mój gin mówi ze czasem tak się dzieje kiedy przed owulacja następuje spadek estrogenów i żeby się nie martwić. Po dwóch zastrzykach pregnylu na pęknięcie pęcherzyka przestałam w końcu plamić. Ciekawe czy będzie owulacja czy nie... czy któreś z Was tez mimo zastrzyków nie pękały pecherzyki? :(

Do góry