reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Coś przebija :)

Ja tez dziś robiłam 12 dpo biel ze oczy bola :(((((
ja miałam to samo, ciagle takie biele.. 🤬🤬🤬 Dzisiaj mam 32 dc i dalej nie ma @, średnio się tez czuje. Miałam nie robić testu rano, ale mówię, jak zrobię i wyjdzie biel to już nie będę robić tylko będę czekac na @, a tu takie cienie 🤔

Ja juz 2 razy poronilam nie wiem ile testow zrobilam,i do tego mieszkam w uk gdzie ciaze sie uznaje po 12 tygodniu wiec serio nie wiem czy w lipcu nie zrobic testu jak dalej nie bede miec okresu nie chce sie ludzic znowu.
Też mieszkam w UK i ma 4 poronienia za sobą i w GP +midwife kazali brać aspirynę po następnym pozytywnym teście. W może zdrob jednak ten test i zadzwoń do nich

Cześć Dziewczyny, od tygodnia biorę ovarin, w tym tygodniu również wypadała owulacja, zauważyłam że po stosunku lekko plamię tzn. pojawiają się smugi krwi w śluzie. Miał ktoś tak? Wiecie może dlaczego tak się dzieje? Nigdy nie miałam takiej sytuacji.

reklama
Do góry