reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Coś przebija :)

Ja tez dziś robiłam 12 dpo biel ze oczy bola :(((((
ja miałam to samo, ciagle takie biele.. 🤬🤬🤬 Dzisiaj mam 32 dc i dalej nie ma @, średnio się tez czuje. Miałam nie robić testu rano, ale mówię, jak zrobię i wyjdzie biel to już nie będę robić tylko będę czekac na @, a tu takie cienie 🤔

Ja juz 2 razy poronilam nie wiem ile testow zrobilam,i do tego mieszkam w uk gdzie ciaze sie uznaje po 12 tygodniu wiec serio nie wiem czy w lipcu nie zrobic testu jak dalej nie bede miec okresu nie chce sie ludzic znowu.
Też mieszkam w UK i ma 4 poronienia za sobą i w GP +midwife kazali brać aspirynę po następnym pozytywnym teście. W może zdrob jednak ten test i zadzwoń do nich

Cześć Dziewczyny, od tygodnia biorę ovarin, w tym tygodniu również wypadała owulacja, zauważyłam że po stosunku lekko plamię tzn. pojawiają się smugi krwi w śluzie. Miał ktoś tak? Wiecie może dlaczego tak się dzieje? Nigdy nie miałam takiej sytuacji.

reklama
Do góry